Ültessen acélszerkezetű virágágyásba!

Aki a magas ágyás mellett dönt, az már tisztában van azzal, hogy ez milyen praktikus találmány, ugyanis a virágok ültetése és a palántázás közben nem kell a földön térdepelni, így sokkal kényelmesebbé válik a növények gondozása. Illetve lehetőségünk lesz összeállítani az ültetendő növényeknek leginkább megfelelő talajszerkezetet, mellyel sokat tehetünk kertünk szépségéért.

Az ágyások használatával a különleges ötleteinket könnyedén megvalósíthatjuk. Például az e-kert.hu kerti tárolóinak használatával egy élő térelválasztót helyezhetünk el akár a kertben, akár a teraszunkon. 

Méretük miatt tökéletesen alkalmasak a balkonon való használatra is, ezzel pedig egészen új kialakítási lehetőségeket teremtenek számukra. Válassza a rozsdamentes virágágyásokat, hiszen ezek többféle méretben, magasságban is elérhetőek!

Miért érdemes előre legyártott virágágyást választani?

Ezeknek az ágyásoknak az egyik ismertetőjele az, hogy valamilyen keret határolja a magas ágyást. Ezek általában fából készülnek, de ma már számos kiváló minőségű, például acélszerkezetből készült ágyást is választhatunk. A magas ágyások elkészítése nem bonyolult feladat, 10 perc alatt összeszerelhetőek, és nem utolsó sorban dizájnelemként is jól funkcionálnak a külső terekben.

Az acélszerkezetű virágágyások praktikus megoldásokkal vannak ellátva. A nyitható oldalelemek segítségével könnyedén és gyorsan üríthetjük ki az ágyásból a földet. Tartósságukat tekintve érdemes ezek mellett dönteni, hiszen 20 év rozsdásodás elleni gyári garancia jár ezekhez a szerkezetekhez. Kiegészíthetjük őket különböző műanyag ládabetétekkel, valamint lugasrácsokkal is.

Miért érdemes a magas ágyás mellett dönteni?

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért jobb ez, mint az általános kerti gyakorlat. Ezeknek az ágyásoknak az egyik fő előnye, hogy sokkal kényelmesebbé válik a virágok, illetve a zöldségek gondozása, mert nem kell egy természetellenes, görnyedt állapotban dolgozni velük. 

Összeállításuk nem igényel semmilyen szakértelmet. Az igényesebb, problémásabb növények esetében pedig könnyebben állíthatjuk elő azt a minőségű talajt, mely kedvez a növényeinknek.

Terméshozamunkat könnyedén megnövelhetjük, hiszen egy jól kialakított rétegrend segítségével sokkal több termésre számíthatunk. Az átlagos termőföldi növénytermesztéshez képest ez jól számszerűsíthető. A növények gyorsabban fejlődnek a magas ágyásban, hiszen olyan mennyiségű hőt képes tárolni az ágyás, melyet a növények meghálálnak. Ezért is alkalmazzák őket régóta például a palánták előállításához.

Tegye könnyebbé a kertészkedést, és válasszon prémium kertészeti megoldásokat!


Otthon