De vajon mi a helyzet a Zalakerámiával? Miért olyan népszerűek a termékeik? Ebből a cikkből minden kiderül! 

A Zalakerámia eredete

Sokan pancsoltak korábban Zalakerámia csempéken, de akadnak olyanok is, akik ezeken a padlólapokon tették meg az első lépéseiket. A piacvezető márka hazánk egyik büszkesége, hiszen még sok-sok változás közepette is sikerült épségben fennmaradnia. A gyár folyamatosan bővül, hiszen még egy saját bányával is rendelkeznek. 

A rengeteg átalakulás és átszervezés után jött létre a mai Zalakerámia, amely folyamatosan gyártja a kiváló minőségű termékeit. Ők egy építőanyag-ipari gyártmányokat előállító részvénytársaság jogelődjei, hiszen a Téglagyári Egyesülés 65 évvel ezelőtt kezdett el ezzel foglalkozni. 

Később a magyar vezetéshez osztrák és angol tulajdonosok is társultak, ebből adódik, hogy az irányítást ma már Ausztriából végzik. Berendezéseket többször is szereztek már be például Olaszországból, azóta pedig átálltak a digitális nyomtatási technológiára is, amely egy hatalmas innováció a részükről. 

Miért olyan népszerűek a Zalakerámia termékei?

A vállalat fő célja, hogy egyedi, ízléses és minőségi gyártmányokat adjon ki a kezei közül. Szeretnék biztosítani a vásárlók számára a jövőben is, hogy időtálló termékeket dobjon piacra, ezzel szeretnék fenntartani az elégedettséget és a pozitív hírnevet egyaránt. 

A gyönyörű falicsempék kiválóan alkalmasak akár az Aqualife zuhanykabinok mellé is, hiszen a stílusuk rendkívül hasonló. A népszerűségük ennek és persze annak is köszönhető, hogy számos színben és árnyalatban szerezhetőek be a különböző csempék és dekorlapok egyaránt. Emellett a letisztult formavilág hatására nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz bármely fürdőszoba számára.

A Zalakerámia termékeinek rendkívül hosszú az élettartama, remek az ellenállóképességük, ezzel vizuálisan nagyítják a teret. Fontos azonban tudni azt is, hogy a csempék nem fagyállóak, így csak beltéren alkalmazhatóak. 

A vállalat próbál melegséget sugárzó, hívogató és persze kellemes hangulatot biztosító csempéket tervezni. A változatos színvilág biztosítja a vásárlókat, hogy mindenki könnyedén megtalálhassa a neki és a fürdőszobájának megfelelő darabot. Vannak természetesen konzervatívabb, azaz hagyományosabb termékek is, így válogathatunk a bézs, illetve a sötétebb árnyalatok között egyaránt. Előbbiek a visszafogott megjelenésnek köszönhetően békét és harmóniát sugároznak, így nyugodt hangulatú helyiséget hozhatunk létre.