A mindent elnyelő bőrönd

Sokan el sem tudják képzelni, hogy bőrönd nélkül induljanak útnak. Valójában elmondható, hogy ebbe fér a legtöbb holmi, ráadásul a cipekedés nehézségeit is leveszi a vállunkról, gurulós jellegének köszönhetően. Ebből kaphatóak kisebb és nagyobb méretek egyaránt. Természetesen a színek között is válogathatunk, de a fekete nevezhető a legkedveltebb árnyalatnak. A méret kiválasztásánál azonban mindenképpen figyeljünk, nehogy később mégis keveselljük a helyet!

Laptop- és irattáskák

Ezeknek nagyon hasonló a kialakításuk. Mindkét táskatípus hordozható kézben és vállon egyaránt. Leginkább a munka világában elterjedtek, hiszen csupán a legfontosabb irodai eszközöket tudjuk benne vinni. Óriási előnyük, hogy strapabíró kialakításúak, és több rekesszel is el vannak látva a könnyebb szeparálás érdekében. A méretük többnyire hasonló. Milyen színben vásárolnál? Fekete, kék, fehér, esetleg szürke? Szerencsére a legtöbb árnyalatból válogathatsz!

Kedvencünk, a hátizsák 

A hátizsák mindenki szettjében képviselteti magát. De miért is olyan népszerű? Millió fazon, színvilág kapható ebben a kategóriában. Kirándulások, esti kiruccanások, nyaralások, összejövetelek kedvenc táskatípusa, de sokan a hétköznapok során is szívesen flangálnak hátizsákkal a hátukon. Ez a táska a legkedvezőbb a tartásunkra nézve is, hiszen a súly elosztva, mindkét vállra nehezedik, nem csak az egyikre. Rengeteg mellékrekesszel rendelkezik, így ez az egyik legtágasabb típus.

Az Ajándékok.shop webáruház funkcionális táskái között megannyi élethelyzethez megtalálod a tökéletes táskát, így azok számára is bőven van választék, akik esetleg nem “hátizsákpártiak.”

Egyéb táskafélék

A fiatalok nagy kedvence a tornazsák, ami ma már megannyi divatos fazonban is kapható. Ezek előnye, hogy viselésük könnyed, szinte meg sem érezzük a vállunkon. Viszont a holmink elég szépen “összerázkódik benne”, úgyhogy azok számára, akik szeretik a rendet a táskájukban is, nem ajánlott!

Aztán ott van még a hűtőtáska. A nyári hőségben nem indulhatunk kirándulni enélkül. Egy piknik alapvető kelléke, funkcióját mindenki ismeri; segít hidegen tartani az italokat. Legnagyobb előnye, hogy nem kell felmelegedett italokat innunk, ráadásul elég tágas is a táska belseje.


Utazás