Egyszerű használat

A körömépítő anyagok használata során számos probléma merülhet fel, de köszönhetően az új terméknek, a zselé folyékony állaga, illetve a porcelángombóc túl száraz vagy túl nedves állaga sem lehet akadály. 

Használata rendkívül egyszerű, szinte bármeddig formázható a felhelyezést követően és a köttetés előtt. Nincs szaga, nem éget, sokkal rugalmasabb, mint a porcelán, és könnyen hajlítható. Igazából bármilyen hosszúságú körmöt készíthetünk segítségével, ebben a sablonok is segítségünkre vannak.

Mivel kompatibilis?

Szerencsére bármilyen körömépítő anyaghoz ajánlott, sőt, más rendszerrel is bátran alkalmazható egyszerre. A porcelán vagy zselé segítségével készült köröm egyaránt tölthető a termékkel. Mivel borítható a felülete? Valójában színes zselékkel, lakkzselével vagy fényzselével is, nincs kivétel a körömdíszítő technikákat illetően. LED és UV fényben egyaránt köt. 

Hogyan kell használni?

A Moyra Baby Boomer próbaszettjével különleges alkotások születhetnek, ráadásul a színvonalas termékek tartós körmöket is eredményeznek. 

Szerencsére egyáltalán nem nehéz professzionálisan alkalmazni a terméket, ebben például a Moyra YouTube csatornáinak videói is segítenek. A gondos alkalmazás lehetővé teszi a tökéletes körmök létrehozását, amivel mindenki elégedett lesz majd.

A jól kiválasztott árnyalatok is segítenek, hogy különböző típusú körmöket készíttessünk el. Legyen szó francia, clear, természetes hatású körömről, minden kombináció jól sikerül majd. A Baby Boomer Trial Set-ben 5 grammos kisebb kiszerelésű termékek találhatóak, amelyekkel feltűnően csinos baby boomer körmök kreálhatóak!

A körömépítés tevékenysége egy olyan szakmát képvisel, ahol a megfelelő hozzáértés mellett kifejezetten fontos a meglévő termékek minősége is, hiszen csak minőségi eszközökkel lehet profi körmöt alkotni! Egy jó alkotás pedig a bizalom alappillére is lehet. Nem árt néha tisztában lenni az egyes produktumokkal, mivel így te magad is megállapíthatod első ránézésre, hogy milyen anyagokkal dolgoznak egy adott szalonban.

Az új és innovatív Moyra Fusion Acrylgelnek köszönhetően az elkészítésre váró körmöknek csak a képzeleted szab határt. Ha már tudod, mit akarsz, ne habozz megújítani külsődet!


Otthon