A hozzád testhezálló képek kiválasztásának folyamatát sem szabad alábecsülni az otthonod berendezésénél. Ezekkel nem csak személyiséged egy részét mutathatod meg, hanem stílusos enteriőrt is teremthetsz. Persze korántsem mindegy, hogy milyen lakberendezési stílus mellett tetted le voksod, ugyanis ehhez is érdemes a képválasztást igazítani. S hogy milyen típusok igazán divatosak napjainkban?

A modern szín és formavilág éppen úgy kedvelt, mint a feliratokkal kombináló fali dekorációk. A többrészes fali képek főként nagyobb felületekre javasoltak, itt érvényesülnek igazán. A 3D fali képek egyre több otthonban kapnak helyet, de a speciális kialakítással készült asztali képkeretek nyújtotta lehetőségekben is érdemes gondolkodni. A különlegességek kedvelői számára vasból készült, aranyszínű dekorációk is állnak rendelkezésre, melyek kiválóan beilleszthetőek a korszerű lakberendezési irányzatokba.

Szintén az egyedi megoldások rajongói örvendhetnek annak, hogy az absztrakt képek minden korábbinál szélesebb választékban megtalálhatóak a webáruházak kínálatában is. A fekete-fehér megoldásokon túl a színes, virágmintás darabok, vagy például az olajfestmények is nagy népszerűségnek örvendenek.

S hogy mi alapján érdemes választani a képek közül? A különleges alapanyagból készült fali dekorációk nyerik el tetszésed? Lehet, hogy pont az absztrakt képek mutatnak majd jobban nappalidban? Mivel saját környezeted kialakításáról van szó, így elsősorban ízlésedet érdemes fókuszba helyezni a választáskor. Ugyanakkor figyelj arra is, hogy alapvetően milyen stílus jellemzi otthonod. Képzeld el, miként mutat majd a kiszemelt kép a már meglévő környezetben. Engedd szabadjára a fantáziád, hiszen néha az egészen meglepő társítások hozzák meg azt az extravagáns, egyedi összképet, amelyet oly sokan szeretnénk viszontlátni otthonunkban. A stílus gyakran csak jó ízlés kérdése, s ma már megfizethető áron juthatsz egészen különleges dekorációs elemekhez.


Otthon