Napi horoszkóp 2021. január 14. (csütörtök) 

KOS (Aries) március 21. - április 20.

A mai napon egy nem várt vendég tűnik fel életében, amelynek első pillanatban nem örül. Ne ítéljen előre, mert az eltelt idő sok mindent megváltoztatott és ha pozitívan áll a dolgokhoz még nyertesként is kijöhet ebből a találkozásból. Engedje el a múltat és az események jó irányba fordulnak és nem várt pozitív fordulat következik be életében, melyre büszkén fog visszagondolni majd évek múltán is.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Bármennyire is nehezére esik a napokban határozottan fellépni munkahelyén, higgye el most szüksége lesz rá. Nem várt fordulat következik be és olyan ajtók nyílnak meg Ön előtt melyre nem is számított. Bízzon a megérzésében és ne engedje magát eltántorítani, még akkor sem, ha úgy gondolja, mások nagyratörőnek tartják. Nem nekik, hanem Önmagának kell megfelelnie, így az elért eredmények méltán töltik majd el büszkeséggel.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

A napokban több kellemetlenség érte, de ne engedje magát elsodorni és legfőképp ne szegje kedvét. Előfordulhat, hogy ismerősei döntőbírónak kérik fel egy régi ügyben, mely Önnek kellemetlen. Mondja el véleményét részrehajlás nélkül, mert csak így lehet nyugodt a lelkiismerete és így tud csak igazán hiteles maradni ismerősei körében. S lehetséges, hogy véleményét az érintett felek átgondolva álláspontjaikat közelítik majd egymáshoz.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Ha úgy érzed, hogy a mai napon esetleg konkurenciaharcba vagy olyan vitába keveredhetsz, melytől tartasz, gondold át a stratégiádat, mert ha jó tervet építesz fel még az előnyödre is fordíthatod az eseményeket. Ne gondold, hogy a másik fél nem tart a találkozótól, de igyekszik ezt jól leplezni azzal, hogy határozott érvekkel sarokba szorít. Hallgasd meg türelmesen és mikor befejezte, nyugodtan mondd el érveidet. Figyeld meg ő lesz a legjobban meglepve.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

A mai napon úgy érzed, hogy minden összeesküdött ellened és semmi nem sikerül. Ne engedd át magad ennek az érzésnek, mert egy nem várt esemény teljesen más irányba sodorja az életed. Az, amitől annyira tartottál pontosan az ellenkezőjeként fog alakulni és örülni fogsz, hogy határozottságoddal befolyásoltad nem csak a saját, de mások életét is. Akik szintén hálásak lesznek ezért neked, s pont akkor fog ez megtörténni mikor a legkevésbé várod.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Az élet számtalan területén érzed magad bizonytalannak az elmúlt időszakban történt események hatására. Ne engedd, hogy ezek a gondolatok eltereljenek a kitűzött céljaidtól, hisz azok jó irányba fogják életed mozdítani és még azok is hálásak lesznek érte, akiket talán egy kicsit megbántasz mostani cselekedeteddel. Tartsd szem előtt, hogy a célig még hosszú az út és bár néha elbizonytalanodsz, ne engedd magad letéríteni a kitűzött céltól.

A többi csillagjegy napi horoszkópja ITT olvasható.


Ezotéria - Horoszkóp