MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Az élet szép és minden jól alakul a mai napon. Ennek ellenére nem árt odafigyelned, mert mindig vannak olyanok, akik nem örülnek mások boldogságának. Ha nyitva tartod a szemed és nem engeded be a negatív energiákat, melyekkel folyamatosan bombáznak nem csak a Te napodat teszed még ragyogóbbá, hanem közvetlen környezetedét is. Figyelj oda másokra, mert lehet, hogy a mai napon nekik nagyobb szükségük van rá mint Neked.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Apróbb bosszúsággal indult a napod, de ne engedd, hogy rányomja a bélyegét az egész napodra. Valaki nagyon várja, hogy beszélj vele, talán egy régi ki nem mondott érzés, vagy meg nem beszélt sérelem az mely megoldásra vár. Ne habozz, keresd meg és borítsatok fátylat a múltra, mely után tiszta lappal tudtok indulni. Egy régi barátságot, kapcsolatot tudtok ismét megélni, mely mindkettőtöknek hiányzott már.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ha úgy érzed egy kicsit bizonytalan vagy ülj le és gondold át ennek okát. Vegyél elő egy papírt és írd le, hogy mi szól a döntésed ellen és mi mellette. Ha racionálisan gondolod át és nem engeded, hogy az érzelmeid elragadjanak döntésedben jó irányba fogsz haladni még akkor is, ha most úgy érzed nehéz ezt megtenned. Ne hallgass a partvonalról bekiabálókra, tedd azt, amit elhatároztál, mert igazán Te tudod mire van szükséged.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Nagyon közel áll valaki hozzád, akit úgy érzed megbántottál egy olyan cselekedeteddel, melyet nem érdemelt meg. Ne legyél büszke és keresd meg, hiszen isten igazán Te sem így akartad csak elsodort a pillanat és a hirtelen harag. Hidd el Ő is erre vár szíve legmélyén, még akkor is ha nem ezt kommunikálja. Légy Te az okos és tedd meg az első lépést, majd a másodikat. Egy kis idő múlva meglátod minden a régi lesz.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

A napokban sokat gondolkozol egy bizonyos témán, melyre már régóta pontot szeretnél tenni. Ne halogasd a döntést, mert azzal nem teszel jót senkinek, de legfőképp saját magadnak. Ha úgy érzed ki szeretnéd kérni esetleg egy barát vagy szakember véleményt ne késlekedj. Gondold át  még egyszer pró és kontra az érveidet és hozz ennek szellemében hozd meg döntésed. Hidd el évek múlva már csak mosolyogni fogsz azon mennyit tépelődtél ezen a döntésen.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Természetedből fakadóan szeretsz másoknak örömet szerezni, de néha úgy érzed ezzel visszaélnek, kihasználnak. Jól teszed, ha átgondolod, kik azok, akik csak érdekből vannak melletted és kik azok, aki igazán érted szeretnek. Engedd meg környezetednek, hogy törődjenek veled és kényeztessenek, hisz ez neked is jár. Ne gondold, hogy ezzel kihasználod őket. Gondolj arra milyen örömmel teszel Te értük. Ők is ilyen örömmel tesznek érted.

A többi csillagjegy ITT folytatódik.


Ezotéria - Horoszkóp