Napi horoszkóp 2021. január 16. (szombat) 

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Külsejével nincs megelégedve, s már régóta tervezgeti, hogy változtatni fog. Itt az ideje, hogy megtegye az első lépéseket. Ha úgy érzi egyedül nem fog menni ne legyen bátortalan és kérjen segítséget céljainak elérésében. Higgye el, hogy csak az elhatározás a nehéz, mert ha már meg van a döntés az első lépések után már minden fel fog gyorsulni. Ez a döntése meghozza az eredményét az élete számtalan területén.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Nem érzi jól magát, melynek több oka is lehet, hisz az elmúlt időszakban az átlagostól sokkal több dolog történt Önnel. A változás nem mindig könnyű, de ha a hozzáállása pozitív, akkor azzal a jövője jelentősen jobban fog alakulni. Ne feledje, hogy ami állandó az életben az a változás. Ha erre úgy tekint, mint természetes dologra, minden sokkal egyszerűbb lesz. Ha úgy érzi, kerülgeti egy kisebb betegség jobb, ha orvoshoz fordul, mielőtt nagyobb baj lenne.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Napok óta úgy érzi, hogy valami nincs rendben egészségével, ne halogassa és vegye fel a kapcsolatot a megfelelő emberrel, mert most még gyorsan orvosolható a dolog és holnapra már el is felejtheti. Az is lehetséges, hogy olyan emberrel fog találkozni, aki jelentős hatással lesz elkövetkezendő életére, s talán egy életen át elkísérik egymást. Legyen természetes és mindig adja önmagát, hisz ami igazán fontos az a szemnek láthatatlan.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Olyan emberekkel fog az elkövetkezendő napon találkozni, akik egyenként valamilyen módon nagy hatást fognak gyakorolni az élete egyes területére. Hallgassa meg ötleteiket és tanácsaikat, melyek esetleges új színfoltot hozhatnak életének egy igen fontos időszakára. Bizonyos emberek viszont hátráltatni akarják, mert irigykednek sikereire, melyért Ön olyan sokat dolgozott. Ne törődjön velük! Tegye továbbra is a dolgát.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Mai nap olyan lehetőség kínálkozik, melyre álmaiban sem mert gondolni. Ne habozzon élni vele, hisz nem minden nap pottyan az ember ölébe ilyen lehetőség. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a döntéssel nem csak saját életét, hanem családja jövőjét is meg tudja alapozni anyagilag. De ne feledje, hogy mindezért az elkövetkezendő időszakban sok energiát kell majd mozgósítani.  Mindeközben ne felejtse el szem előtt, hogy az egészsége is nagyon fontos.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Mai napon olyan lehetőség kínálkozik majd, melyre régóta vágyott. Ne legyen türelmetlen és ne fusson elébe a dolgoknak. Szépen, lépésről lépésre kell majd megtalálnia, hogy a felkínálkozó lehetőséget milyen stratégiával tudja saját javára fordítani. Ehhez külső segítséget fog kapni egy ismerős személyében, melyre nem is számított. Engedje, hogy szakértelmével támogassa Önt és a közös munka meghozza a várva várt eredményt.

A többi csillagjegy horoszkópja itt olvasható.


Ezotéria - Horoszkóp