Napi horoszkóp 2021. január 16. (szombat) 

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Ön számára nagyon fontos a család, ezért néha többet vállal, mint amennyit kellene. Ne feledje, hogy az egészsége a legfontosabb és a napokban olyan esemény következik be, melyre ha figyel nem csak, hogy elkerüli a betegség, hanem anyagi előnyök is származhatnak belőle. Járjon nyitott szemmel és figyeljen környezetére, mert valakinek a napokban nagy segítségre lesz szüksége. Ha segítséget kér Öntől tegye azt meg önzetlenül.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Gyors és határozott döntésekkel az elkövetkezendő napokban jelentősen tudja befolyásolni életét. Legyen bátor és ne engedje, hogy bárki saját önös érdekből hátráltassa Önt. Most jött el a pillanat, mikor a sarkára kell állni, és higgye el nem marad el az eredmény. Mindennek hatására olyan ismerősökre, kapcsolatokra tesz szert mely nagyban befolyásolja elkövetkezendő karrierjét és még az is lehet, hogy magánéletét is.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Sokan gondolnak Önre, mint elérendő példa, még akkor is, ha Ön ezt nem is gondolja. Ha úgy érzi, hogy valakinek a segítségére van szüksége, bátran adjon tanácsot, mely szívből jön. Szerelem terén egy régi ismerős ismét látótérbe kerül, mely érzés megdobogtatja a szívét. Ne támasszon feltételeket, csak engedje magát sodorni, hogy megtörténjenek az események. Ha a megélt élmény jól esik, élvezze és adja mindig önmagát.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Olyan emberrel fog ma találkozni, aki egész életére nagy hatást fog gyakorolni, nem csak a karrierjében, hanem magánéletében is. Lehet, hogy ismeri, de az is lehet, hogy egy ismerőse mutatja be egy váratlan találkozás alkalmával. Ezért fordítson különös gondot a megjelenésére, mely nem csak másokra tesz jó benyomást, hanem a saját önérzetét is növeli. De ne feledje, hogy mindig legyen Önmaga.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Ma döntéseire úgy gondol, hogy ez hosszú távon nem fogják nagyban befolyásolni életét. De mint tudjuk, minden mindennel összefügg, ezért nem árt ma különösen körültekintően meghozni a döntéseit. Külsejének megváltoztatásában már régóta dédelget egy gondolatot, melybe nem mert belevágni. Ne féljen elhatározni magát, hisz ez hozzásegíti ahhoz, hogy saját magát úgy tudja kifejezni, melyre már régóta vágyott.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Mai nap olyan helyzet elé kerül melyben még nem volt része. Ne ijedjen meg az új helyzettől, hisz akár nagy változást is hozat életében. Álljon meg egy pillanatra és gondoljon végig eddigi életén és lássa be, hogy ha nem változtat, soha nem fogja elérni azt, melyre igazán vágyik. Legyen erős és ne hagyja magát külső körülményektől, emberektől befolyásolni. Ez az Ön élete, és meg fogja valósítani terveit, csak az első lépések nehezek.

A többi csilaggjegy mai horoszkópja ITT olvasható.


Ezotéria - Horoszkóp