Annak érdekében, hogy népszerűségét magasabb szintre emelje, a 22bet fogadóiroda eredeti bónuszformátumot kínál.

A bónuszprogram fő célja a játékosok aktivitásának ösztönzése. A fő bónusz ajánlatok jelenleg az irodában a következők:

- Az első befizetés 100%-a üdvözlő bónusz. Elegendő a számlát a minimális összeggel feltölteni. A biztosított összeget 10-szer kell visszanyernie legalább 1,5-ös együtthatójú fogadások megtételével.

- Bónusz az ügyfélnek hosszú sikertelen fogadássorozatért. A javaslat lényege a következő. Az iroda pontokkal látja el azokat a játékosokat, akiknek hosszú sorozata van a kudarcoknak. Minden egyes elvesztett fogadásért 2 €-tól és afelett az ügyfél 3000 pontot kap, az 5 €-tól kezdődő fogadásokért 6000 pont, az elvesztett fogadásokért 10 €-tól már 10 ezer pont jár. Ezt követően a pontok ingyenes fogadásokra, értékes nyereményekre válthatók.

- Cashback az elvesztett fogadások összegének 0,3%-a hetente. A bukméker hetente egyszer visszaadja az elvesztett pénzeszközök egy részét. A minimális visszatérítés összege 5 €. A maximálisan elérhető pénzvisszatérítési összeg 5000 €. A pénzvisszatérítés a legalább 1,5-ös szorzóval megtett fogadásokra vonatkozik.

- A nap expressze. A bukméker minden héten bónusz expressz fogadásokat tesz közzé a sorban. A két akkumulátor egyikének kiválasztásával a játékos 1,1-el növelt együtthatót kap.

- Lottó. A 22 Bet fogadóiroda rendszeresen szervez promóciókat értékes nyereményekkel. A promócióban való részvétel fő feltétele az aktív fogadás és a számla rendszeres feltöltése. A játékos minden feltöltésért nyereményjegyeket kap, amelyek azután részt vesznek a sorsolásban.

- Születésnapi bónusz. Minden ügyfél a születésnapján 500 bónuszpontot kap az irodától.

Fontolja meg a legnépszerűbb bónuszokat:

Tökéletes kezdés 22 bettel: a befizetés 100%-a 122 EUR-ig

Minden új 22bet ügyfél legalább 1 euró befizetése után automatikusan bónuszt kap, amely a befizetés összegének 100%-ának felel meg.

Minden felhasználó csak 1 bónuszt kap, és csak az 1. befizetésre (van egy hagyományos széles korlátozás - regisztrációs cím, telefonszám, bankkártya, e-mail stb.). Ez megegyezik a feltöltési összeggel (ha meghaladja az 1 eurót, de nem több, mint a 122 eurós „plafon”.

A bónusz megszerzéséhez először a következőkre lesz szüksége:

- Regisztráljon a 22bet-hu.org webhelyen, és töltse ki fiókjában az összes személyes adatmezőt.

- Tegye az első befizetést a számlájára, legalább 1 eurót.

A nyeremény azonnal jóváírásra kerül az első befizetés után - az ügyfélnek csak ki kell választania azt a számlát, amelyre a megadott összeget „dobja”. Az összes bónuszt visszautasíthatja, ha fiókjában a megfelelő jelölőnégyzetre kattint.

A bónusz garantált átvételéhez javasoljuk, hogy adja meg a bónuszkódot.

Ahhoz, hogy sikeresen lehessen pénzt felvenni a játékszámlájáról, a bónuszt meg kell fogadni. A promóció szabályai szerint a bónusz alapok utalják át a számlát a sportesemények fogadásának megtételére. A szabályok szerint pedig a fogadás azt jelenti, hogy a bónusz ötszörösének megfelelő összegű fogadást kell megtenni, parlay révén. Ennek a többszörös fogadásnak legalább 3 eseményt kell tartalmaznia legalább 1,4-es egyéni szorzóval. Csak az összes fogadás elszámolása után számít a "tét".

Bónuszok regisztrált ügyfeleknek

1. „Péntek újratöltés” ​​- a sportfogadásoknál lehetővé teszi, hogy növelje saját fogadási egyenlegét egy bónusz segítségével, amely elérheti a 100 eurót. A „Péntek újratöltés” ​​bónusz megszerzéséhez fogadást kell tennie a hét utolsó munkanapján - ez lehetővé teszi, hogy az előrejelzését megerősítő összeg 100%-át megkapja.

2. Heti verseny a 22bet-től – A cég felajánlja, hogy fogadásokat helyezhet el a slotokban, és részt vehet egy heti versenyen. A hét végén a ranglista legjobb 50 játékosa nyereményeket kap. A résztvevőnek játszania kell a „Kaszinó” szekció bármely slotján, és a pontok automatikusan jóváírásra kerülnek (1 euró – 100 pont). Az 50 legaktívabb jutalomban részesül a hét végén. A teljes nyereményalap 5 ezer euró.

3. „Heti engedmény” – A promóció lehetővé teszi, hogy heti befizetést kapjon – az összes sportfogadás összegének 0,3%-át. A játékosnak csak sportra kell fogadnia. Az iroda minden héten kiszámítja a fogadások teljes összegét egy korlátozással: az utolsó hét számításánál a bukméker figyelembe veszi a sporteseményre tett fogadást, amelynek együtthatója legalább 1,5. „Előző hét”: hétfő 0-00 óra és vasárnap 23:59:59 GMT+7. Ebben az esetben az árengedmény nem lehet kevesebb, mint 1 és több mint 1000 euró.