Jó elhelyezkedés

Egy újépítésű lakóparkot Budapesten nem tesznek problémás helyre, ott ugyanis felesleges lenne magas minőséget építeni, ahol nem adottak az egyéb feltételek. A jó elhelyezkedés érinti a tömegközlekedést, az óvodák és iskolák közelségét, de a bevásárlási lehetőségeket is. Hol érdemes ilyet keresni? Például a Startlak.hu oldalán!

Értékálló

Nincs értékállóbb befektetés egy új ingatlannál, ez természetesen az újépítésű lakóparkok lakásaira is igaz. Az új lakás nem olyan, mint egy új kocsi: attól, hogy használjuk, nem megy le az értéke. Bármilyen ingatlanpiaci elemzést megnézhetünk, egyértelműen látszik majd, hogy az új ingatlanoknak hosszú távon felfelé megy az ára. Persze lehetnek hullámvölgyek, amikor ez a megállapítás átmenetileg nem igaz, de sokéves viszonylatban nem csalódhatunk.

Nincs felújítási költség

Az újépítésű lakóparkokban lakást venni nem olcsó mulatság. Van, aki ezért azt választja, hogy vesz egy leharcolt, régi lakást, hogy felújítsa. Merthogy az jobban megéri. Lehet, hogy elsőre így tűnik. A kockás füzetben kiszámolva a felújítás költségeit, szintén ez lesz a képlet. Aztán a munkálatok megkezdése után könnyen a feje tetejére állhat minden, amikor jönnek a rejtett költségek, a nem várt kiadások, a bonyodalmak. Ezekkel egy újépítésű lakóparkban nem kell foglalkozni. Ilyet keres? Érdemes megnézni a Startlak.hu kínálatát.

Természetközeli

Az új lakóparkokat úgy alakítják ki, hogy természetközeliek legyenek, sok zöld területtel, kellemes környezettel. Amíg egy régi lakás helyet kaphat egy minden négyzetcentiméterén letérkövezett udvarban, addig ez egy új esetében elképzelhetetlen. Fontos a parkok, játszóterek, futópályák kialakítása, és ha nincs is ilyen az adott lakóparkban, biztos, hogy a közelben találunk mozgási lehetőséget. A természetre szükség van a mindennapok során.

Alacsony fenntartási költség

Egy új lakóparkban minden új. A legmodernebb berendezések, energetikai megoldások, környezettudatos kialakítások kapnak helyet benne, egyrészt mert erre szabályrendszer is kötelezi az építtetőt, másrészt mert az a cél, hogy a lehető legjobb lakókörnyezet alakuljon ki. Ha pedig minden modern egy lakásban, akkor annak a fenntartási költsége a minimumot közelíti.


Otthon