A művirágokkal történő dekorálás előnyei

Nem megy tönkre

Az élő virágokkal ellentétben, a művirágok nem mennek tönkre, vagy ha mégis, csakis hosszú évek, évtizedek múlva, ami egy élő virágról már nem mondható el. A művirágok egész évben frissen és üdén pompáznak a cserépben és a vázában, anélkül, hogy bármit is tennénk azokkal.

Költséghatékonyak

A művirágokat egyszer kell megvenni és aztán hosszú ideig sok örömet okoznak nekünk. Ezzel szemben a vágott virágokat néhány naponta, egy-két hetente frissíteni, cserélni szükséges, hiszen néhány nap elteltével, már nagyon lelombozó a látványuk.

Nem okoznak allergiát

Sokan allergiásak a növényi pollenekre. Ha azonban művirágokkal díszítjük a lakásunkat, nem lesznek ilyen gondjaink.

Minden évszakban választhatunk egy-egy csodás csokrot

művirágok széles választékban kaphatók, így minden évszakban megújíthatjuk az otthonunkat és új színt vihetünk a lakásunkba. Nincs is másra szükség csak egy-egy újabb, színes csokorra.

Művirágok vázában

Vásárolhatunk olyan művirágot, amelyet aztán egész egyszerűen csak a vázába helyezünk. Ilyen például a ciklámen színű virágzó mű rózsa, amely annyira élethű, hogy már csak az illata hiányzik. Választhatunk rózsaszínű mű seprűzanót csokrot is, amely a tavaszi dekorációk ideális színeit jeleníti meg, és amelynek a látványa is üde, tavaszi érzést nyújt. A virágok mellé pedig elhelyezhetünk olyan dekorációs elemet, mint a zöld műág bogyókkal. Ezzel egy kis üde zöld színt csempészünk a virágok mellé.

Választás virágfajták szerint

Virágfajták szerint is válogathatunk. A kínálat széles: hortenziák, rózsák, bazsarózsák, krizantémok, ágak és levelek, réti virágok, orchideák, puszpáng, flamingóvirágok és tulipánok. Nekünk csak azt kell eldöntetünk, hogy a mi otthonunkhoz, mely virágok illenek a legjobban.

Típus szerint is vásárolhatunk műcsokrot, de más módon is dekorálhatjuk az otthonunkat művirágokkal. Vehetünk virággömböt, habszivacs virágot, szappanvirágot, virágfalat, művirág dekorációkat és luxusvirágokat is.

Intim hangulat teremtése gyertyatartókkal

A gyertyák és a gyertyatartók nem csak szép látványt nyújtanak, de funkciót is betöltenek, hiszen fényt, világosságot adnak és intim hangulatot is teremtenek, például egy esti vacsora alkalmával, akár még az otthonunkban is.

Otthonunk több pontját is díszíthetjük gyertyatartóval, például a nappali dohányzóasztalát, vagy az étkezőasztalt. A gyertyatartók ezen kívül nagyszerű dekorációs eszközök a hálószobában, a fürdőszobában, a folyosókon, de akár még az erkélyen és a teraszon is.

Nagyon sokféle gyertyatartó közül válogathatunk, hiszen a kínálatban megtalálhatók az üveg gyertyatartók, mint például az ezüst luxus gyertyatartó drágakövekkel díszítve. A fa gyertyatartók is nagyon dekoratívak. Ezek legtöbbje külső használatra is alkalmas. A kínálatban vannak kerámia gyertyatartók, mint például a karcolt kerámia gyertyatartó, amely a nappali asztal ideális dísze lehet.


Otthon