A Pandora-stílus eredete és egyedisége

Körülbelül 30 évvel ezelőtt Dániából indult útjára a Pandora, és gyorsan teret hódított magának egyedülálló koncepciójával az ékszerpiacon. Megalkotói úgy gondolták, egyetlen láncon hordható apró ékszerekkel (úgynevezett charmokkal) könnyedén kifejezhető saját stílusunk. Egyéniségünk, melyet folyamatosan bővíthetünk vagy kedvünkre variálhatunk.

Tervezői jól sejtették, hogy sikeres lesz a kezdeményezésük, ugyanis néhány év alatt Európán kívül az Egyesült Államokban is népszerűvé váltak. Az eredeti Pandora ékszereknek borsos áruk van, az Ékszerkirály Pandora-stílusú termékeivel azonban elérhető áron juthatsz hozzá a legkülönbözőbb stílusú és mintájú csillogó charmokhoz (azaz gyöngyökhöz és függőkhöz).

Stílus és egyéniség

Vannak fontos pillanatok, melyeket szeretünk megörökíteni nem csupán emlékeinkben, hanem tárgyainkban is egyaránt. A Pandora-stílusú ékszerek zseniális elgondolásból születtek! Fontos eseményeket és történéseket csillogóan szép vagy épp egyszerűen elegáns stílusban mindig magadnál tarthatod. Kedvedre válogathatsz kövekkel kirakott betűkből vagy állatfigurák és jelképes szimbólumok között. Négylevelű lóhere vagy a szívmotívum különböző formái is gyakoriak, de találsz köztük kaktusz, ananász, hóember, unikornis charmot is.

A legegyszerűbb medálokat is egyedivé teszik a színes kövek. Többféle színárnyalatot találsz, mint például arany, ezüst, pezsgő és a ma oly divatos rosegold.

Kinek ajánljuk?

Egészen fiataltól kezdve az idősebb korosztályon át bárki megtalálja a hozzá leginkább illő stílust. Ha szeretnél egy alapláncot vagy karkötőt egyedivé varázsolni, és ellátogatsz az Ékszerkirály webshopjába, a charmok széles tárházában biztosan találsz olyan kiegészítőt, amit már most szívesen hordanál. Ami az egyéniségedet tükrözi, ami egy felejthetetlen pillanatot idéz fel... Válogass, szemezgess kedvedre, térj vissza és örökítsd meg emlékeidet egyetlen láncra fűzve! A hétköznapokban is légy különleges, dobd fel ruháidat stílusos kiegészítőkkel! A Pandora-stílusú charmokkal egy átlagos napot is színessé tehetsz. Idézd fel a szívedbe zárt emlékeket és azt az érzést, amit az egyedi ékszerek jelentenek Neked!


Életmód