Egy cég életében is ünnepelnivaló az ötödik vagy tizedik év, akárcsak a tízes évfordulók egy kapcsolatban. Ilyen alkalmakra komolyabb ajándékot szoktunk adni, lehetőleg maradandót, hogy sokáig emlékeztessék az ünnepeltet élete fontos dátumára. Sokaknak komoly dilemmát okoz az évfordulós ajándék beszerzése, ebben szeretnénk segíteni.

Ötletek tanácstalanság esetére

Az ajándékozás nem könnyű dolog, akár jól ismerjük a másikat, akár nem, hiszen a célja az örömszerzés, ezért időnként görcsösen próbáljuk megtalálni a tökéleteset. Egy évfordulós ajándék kiválasztása még nagyobb feladat elé állíthat bennünket, de a jól bevált Bellio évfordulós ajándékcsomagok ilyenkor is jól jöhetnek. 

Ne abból indulj ki, hogy egy összeállítás csakis unalmas lehet, mert ez nem így van, hiszen fantáziával, kreativitással egészen elképesztő egyedi meglepetést alkothatsz. Ám akkor sincs semmi veszve, ha igyekezeted ellenére nem sikerül egy épkézláb ötletet kitalálnod. 

Az ajándékküldő cégek sokféle ajándékcsomagot készítenek, ezek közös jellemzője, hogy a legjobb minőségű termékeket tartalmazzák, és különféle paraméterek szerint vannak összeállítva, így könnyen találhatunk például női vagy férfi, alkalom és összeg szerint válogatott finomságokat és egyéb holmikat.

Mi lehet jó évfordulós ajándéknak?

Az évfordulóra szánt meglepetés attól függően változhat, hogy milyen alkalomra és kinek szánod. Egy párkapcsolat esetén személyre szabott és romantikus ajándék lehet a nyerő, például egy személyre szóló ékszer, egy romantikus utazás, egy gyertyafényes vacsora vagy egy különleges élmény, amelyet együtt élhettek át.

Születésnapra érdemes olyan ajándékot választani, amely illeszkedik az ünneplő személy érdeklődési köréhez, ez lehet egy könyv, egy koncertjegy, egy sporteseményre szóló belépőjegy, egy új konyhai készlet vagy éppen egy kényelmes és divatos ruhadarab is.

Céges évforduló esetén érdemes olyan ajándékot választani, amely a vállalat értékeit és történetét tükrözi. Nagyszerű lehet egy emblémázott ajándéktárgy, egy könyv, amely bemutatja a céget, vagy egy ünnepi rendezvény, amelyen a dolgozók együtt ünnepelhetik az eseményt. 

Az ajándékozás gesztusa

Egy évfordulós ajándék esetében sem a ráköltött összeg fogja meghatározni a valódi értékét, hanem az üzenet, amit közvetít, a figyelmesség, amellyel választottad. Éppen ezért jelent sokat egy személyre szabott meglepetés, amely tükrözi a megajándékozott ízlését, személyiségét. 

Onnan tudhatod, hogy az általad választott ajándék betalált-e, hogy mosolyt csal a másik arcára vagy könnyeket a szemébe, és esetleg majd évek múltán is szép emlékként emlegeti. Az évfordulók megünneplése az emberi élet számos területén fontos lehet, legyen szó személyes, kulturális vagy történelmi eseményekről.