Szilveszteri horoszkóp 2021. - Mit tartogat a jövő?

KOS (Aries) március 21. - április 20.

A kos szilvesztere meglepően jól sikerül. Csendes, unalmas estének indul, de egy váratlan telefonhívás (vagy üzenet) izgalmas helyzetet teremt. Az elfogyasztott alkohol is segít abban, hogy egy nem várt kapcsolat bimbózzon belőle, ha lesz elég bátor ahhoz, hogy belevágjon. De hát egy KOS ne vágna bele???!

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

A szilveszter a bika számára a várakozásokat alulmúlja: lapos, csendes, tévé nézős, bekuckolós és telefon-képernyőt nyomkodós átlagos este, és ha nem vigyáz simán előfordulhat, hogy meg sem éli az éjfélt, mert elszunyókál és arra ébred, hogy már itt is van 2021. De sebaj, ettől az új év még nagyon is pozitívan fog alakulni, mert január közepén egy váratlan esemény történik.

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

Pollux és Castor kettőssége az ikrek csillagjegy szülöttét szilveszterkor sem hagyják cserben. Míg nagyon vágyik végre valami igazi brutál-partyra ahol kiengedhetné a 2020-ban felgyűlt fáradt gőzt, másik énje tudja jól, hogy ennek komoly ára lesz a másnapi fejfájás és rosszullét. És hogy ki kerekedik végül felül? Castor fehér fénye megvilágítja a megoldást.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

A rák csillagjegyű jobban teszi, ha szilveszterkor visszafogja kicsit őrült tombolni vágyását, és belátja, hogy a sok hirtelen elfogyasztott alkohol komoly kockázatot jelent magára és a társaságára nézve is. Telefonját jobb, ha nem viszi magával, mert különös kockázatot rejt az éjszaka: akár egy „véletlen” üzenet, vagy épp egy rossz mozdulat is károkat okozhat. Előbbi érzelmi, utóbbi pedig anyagi értelemben.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

Az oroszlán komoly gondokkal fut neki az év utolsó napjának. A gond, amely a lelkét nyomja a szilveszteri bulira is rányomja a bélyegét, így nem tud felhőtlenül bulizni szórakozni. Az pedig a legnagyobb butaság, hogy a mértéktelen alkoholfogyasztásba menekül. Ne tegye, mert még nagyobb sebeket fog ezzel okozni magának és a társaságnak is.

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

A szűz nyugodt, csendes szilvesztert tervez, és amilyen visszafogott év volt a 2020-as, olyan szilvesztert is csap neki. Mindez persze nem jelenti azt, hogy nem várja már nagyon, hogy a számláló 2021-re ugorjon, mert tiszta szívéből hiszi, hogy a következő év sokkal de sokkal jobb lesz. És ne feledd: a pozitív gondolatok azok, amik leginkább meghozzák a pozitív változásokat.

MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

A mérleg jegyűekre fantasztikus 2021-es év vár (ezt tudják, érzik), és mivel 2020-ba már „minden rosszat becsomagoltak”, így nagy elánnal vetik magukat az óév búcsúztatásába. Egyetlen hiba csúszhat a rendszerbe, hogy a nagy elánnal beindított búcsúztatás során kicsit „túlcsordul” a pohár, így ha az újévben kisebb fejfájással vagy gyomorfájással ébrednek ne aggódjanak: innen már felfelé vezet az út!

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

A skorpió már annyira várja, hogy véget érjen ez a nyomorult 2020-as év, hogy legszívesebben át is ugraná a szilveszter napját, hogy máris 2021-et írjunk. De mivel erre még ő sem képes, így kihasználja arra, hogy egy kis csapatban hatalmas bulit csapjon. Az éjszaka során mély beszélgetésbe, filozofálásba kerül, és jó tanácsaival nagy segítséget nyújt valakinek, melyből a jövőben még ő is nyereséggel jön ki.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

A nyilas kisebb társaságban, csendes, beszélgetős estén búcsúztatja az óévet. A társaságban számos probléma kerül napvilágra az év utolsó napján, mely kisebb vitát is eredményez. De kiváló kommunikációs képességei segítségével kivágja magát a slamasztikából, de ráébred: érdemes korán aludni menni, ez az év már nem ér egy fabatkát sem.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

A bak minden vágya, hogy véget érjen ez a rémálmokkal teli 2020-as év, így a szilveszteri party sem izgatja fel igazán. Ha mégis résztvesz végül bármilyen rendezvényen, ott hamar elálmosodik és alig várja majd, hogy ágyba bújjon, és feledje az óévet. Szíve mélyén tudja, hiszi, a 2021 sokkal jobb év lesz és a csillagok állása is egy komoly fordulatot ígérnek magánéleti, párkapcsolati helyzetében.

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

A vízöntő bár kisebb társaságban tervezi tölteni a szilvesztert, időközben ráébred, hogy nincs sok kedve az egészhez. Sokkal jobb lenne ágyba bújni, és egy jó filmet megnézve csendesen átaludni ezt a rémálmokkal teli 2020-as évet. Egy SMS (vagy Facebook) üzenet váratlanul éri, és nem tudja mit is kezdjen vele.

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

A halak csillagjegy szülötte már nagyon várja a szilvesztert, és a várakozás során elfogyasztott alkohol segítségével kellően oldódik benne a 2020-as év felgyülemlett feszültsége. Vigyázzon, mert ha túlhúzza magát, könnyen konfrontálódhat olyas valakivel, aki a jövőben még nagy támasza, segítsége lehet. Szóval: csak nyugodtan, higgadtan! Már csak 1 nap van hátra ebből az évből, bírjuk ki!!!


Ezotéria - Horoszkóp