Minél drágább az autód, minél több céges utat mész, annál több ÁFÁ-t tudsz megspórolni útnyilvántartás vezetésével. Ha csak azért választanád az átalányadót, mert könyvelődnek vagy neked kényelmesebb, érdemes lehet kalkulátorunk segítségével utánaszámolnod, nem éri-e meg mégis útnyilvántartásra váltanod, ami a RoadRecord-dal roppant egyszerű.

Egy átlagos ügyfelünk útnyilvántartással az átalányadóhoz képest autónként 1.500.000 Ft-ot spórol évente. Erről az összegről még jó gazdasági körülmények között sem érdemes lemondani, egy gyengén teljesítő időszakban pedig kifejezetten életmentő lehet!

15 év és 20.000 autó tapasztalatát csomagoltuk be a programunkba, hogy a lehető leggyorsabb és legstresszmentesebb útnyilvántartás élményt nyújtsuk Neked.

Rögzítsd a rendelkezésre álló adatokat (pl. számlák alapján), a hiányzó utakra pedig az intelligens útajánlás technológiával útnyilvántartás tervezetet kérhetsz. Csak néhány paramétert kell beállítanod, és a program kiegészíti a hiányosságokat, miközben nyomtatás előtt a beépített NAV ellenőr funkciónk 70 logikai ütközést ellenőriz és javít, hogy az útnyilvántartásod vagy kiküldetési rendelvényed biztosan 100%-ban NAV-álló legyen!