Természetesen még több száz más játék is érkezik, például a magyar casino online , de mi megpróbáljuk megmutatni a legjobban vártakat.

Diablo 4

A Diablo 2-vel kezdődött igazán az a népszerűség, amely most a Diablo 4 kapcsán is megjelent. Mindenki abban bízik, hogy a Blizzard nem nyúl a rég bevált recepthez és ismét rengeteg fegyver és öldöklés vár majd minket. Új főszörnyeket és meghódítandó területeket kapunk majd, ráadásul most már egy komolyabb váltás is érkezett, hiszen Lilith lett Diabo. Ha az előzetesek tényleg azt mutatják, amit kapunk, akkor megdöbbentő látványban lesz részünk.

Minecraft Legends

A Minecraft az elmúlt 10 év egyik meghatározó neve volt a játékok világában. Ez az a játék, amelyet nagypapák játszanak unokáikkal és mindenki számára pihenést és kellemes szórakozást hoz. Talán a Dungeons nem volt akkora durranás, de jó volt látni, hogy a franchise új irányokat is tud venni. A Legends kicsit nagyobb népszerűségre számíthat, tekintve, hogy ez most taktikai oldaláról közelíti meg a játékmenetet.

Fire Emblem Engage

A Fire Emblem sorozat egyik legnépszerűbb játéka a Shadows of Valentia volt. Mindenki abban bízott, hogy a régi Fire Emblem játékok is felújításra kerülnek, szóval a Fire Emblem: Engage egy kifejezetten várós játék. Főleg, hogy a korábbi játékok rengeteg Lord karaktere fog újjáéledni benne. A kinézet és a játékmenet talán kissé más lesz, mint a korábbi játékoknál, azért sok rajongó mégis nagyon kíváncsi rá, hogyan változik majd a világ.

Story of Seasons: A Wonderful Life

A 2023-as év egyik legjobban várt felújított játéka a korábban Harvest Moon néven futó legendás játék új verziója, a Story of Seasons: A Wonderful Life lesz. Ebből a sorozatból is bőven volt már játék korábban, de most azt várják a rajongók az új résztől, hogy új ötletek mellett visszatérnek korábbi sikeres receptek is.

The Legend Of Zelda: Tears Of The Kingdom

Amikor a Nintendo elkezdett arról publikálni, hogy érkezni fog a Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játéka, hihetetlen izgalom lett úrrá a rajongókon. Zelda ugye megmarad és remélhetőleg ezúttal kissé több szerep is jut neki. Szóval nekiindulhatunk ismét a főgonosz ellen, hogy izgalmas kalandokon át harcoljunk és élvezzük a játék minden percét.

Suicide Squad: Kill The Justice League

Nem csak filmben, de a játékok világában is nagy durranás a Suicide Squad játéka, amely először 2022 legvártabb játéka volt, most pedig már 2023 legvártabb játéka. A Suicide Squad: Kill The Justice League  esetén abban bízhatunk, hogy a tekintélyes csúszás csak segíteni fog abban, hogy elkerülhetőek legyenek azok a hibák, amelyek egy ilyen nagy várakozás után megjelenhetnek.

Street Fighter 6

A Street Fighter sorozat legújabb darabja esetén szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Capcom megint le tud tenni valami óriási durranást az asztalra. Valamelyest új játékmechanizmus és jutalmi rendszer vár majd minket, de ettől függetlenül a játék maga nem változik az elejéhez képest. Üssünk-vágjunk mindenkit és a végén mi legyünk a bajnokok.

Resident Evil 4

2023-ban elég sok izgalmas név várható a játékok világában, így elég nehéz azt mondani, hogy melyik a legvártabb játék, de valószínűleg a Resident Evil 4 lesz az. Sokan megkérdőjelezik a szükségességét, de az eddig látottak alapján annyira új és izgalmas játékot kapunk, hogy még a leginkább hardcore rajongók igényeit is kielégíti.

Final Fantasy 7 Rebirth

Amikor először bejelentették, hogy a Final Fantasy 7 remake három részben fog megjelenni, sokan azt gondolták, hogy ez hihetetlenül rossz ötlet. A stúdiónak hat évébe telt az első részt megcsinálni, szóval lehet, hogy még évtizedek kellenek a harmadik részhez. Mindenesetre az első rész után elmondható, hogy hihetetlen módon megújították a világot, teljesen új köntöst adtak annak, amit eddig ismertünk.

A Square Enix stúdiója fogta az eredeti játék első tíz óráját és mindenféle nüansz nélkül felújították és teljesen új hangulatot adtak neki. A Final Fantasy 7 sokak kedvenc játéka volt a múltban is, de még az is kijelenthető, hogy ez a remake túlmutat az eredetin. Nem csoda, hogy a Rebirth is ennyire várós lesz majd.

Dead Space

Az eredeti Dead Space játék is kifejezetten népszerű volt, szóval amikor szóba került, hogy lesz majd egy új Dead Space játék, akkor sokan kezdték dörzsölni a tenyerüket. Már ráfért egyébként a felújítás, annak ellenére, hogy az eredetinek még mindig komoly rajongótábora van.

Konkluzió

Néhány játékot kiemeltünk azok közül, amelyek nagyon várósak 2023-ban, de azért tegyük hozzá, hogy nemigen lehet egy konzisztens listát összerakni. Hiszen mindenki más és más játékot szeret és így csak azt próbáltuk meg megtippelni, hogy melyek lehetnek azok a nevek, amelyeket a legtöbben várhatnak. És hát csak remélni tudjuk, hogy ezen játékok mindegyike meg is fog jelenni és nem fog a nevük újra feltűnni 2024 legjobban várt játékainak listáján.