Mivel rengeteg kriptovaluta található a piacon; ezért az befektetőknek nehéz döntést hozniuk arról, hogy épp melyik digitális valutát válasszák. Ez a cikk bemutatja a jelenlegi legjobb 10 kriptovalutát, amelyeket a befektetőnek érdemes megfontolniuk a jelentős hozamokért 2024. Q1-ben.

Mi is azok a Kriptovaluták?

A kriptovaluták, amit gyakran digitális eszközöknek is neveznek, arra lettek létrehozva, hogy tranzakciókra használják őket, de közvetítők nélkül. Az iparág az elmúlt néhány évben hatalmas mértékben nőtt, és jelenleg több mint 20 000 projektet számlál a CoinMarketCap adatai szerint, és folyamatosan újabbak indulnak el. A becsült összesített piaci tőkeértékük körülbelül 1,9 trillió dollár, és a kriptovaluta iparág várhatóan tovább fog nőni a közeljövőben.

1. Pullix (PLX)

Piaci tőke: 28 millió dollár

A Pullix (PLX) egy olyan platform, amelynek célja a DeFi és a tőzsdei piac összekapcsolása a kriptotőzsdék általános problémáinak megoldásával, mint például a likviditás, a biztonság és a magas díjak. A Pullix a központosított és decentralizált kriptotőzsdék legjobb jellemzőit hordozná platformján.
Az "hibrid" platform létezése azt jelenti, hogy rendelkezik a DEX-ek biztonságával és függetlenségével, valamint a CEX-ek sebességével és egyszerűségével. A platform lehetővé teszi az anonim kereskedést, mivel értékeli a felhasználók magánéletét. A KYC ellenőrzések nélkül, a kereskedők már csak egy e-mail címmel kezdhetik el a kereskedést.

A Pullix épp most lépett be a kriptovaluta ICO bonusz szakaszába, kevesebb mint 5 millió token maradt hátra, mielőtt teljesen eladóvá válna. Jelenleg csak 0,14 dollárért kapható érmeenként, így a PLX-et a legjobb altcoinok közé sorolják a vásárláshoz. Természetesen néhány okos befektető már kihasználja az eladást, hogy felhalmozhassa a tokeneket, mielőtt az hivatalosan is beindulna a következő néhány hétben. A PLX-ről úgy jósolják, hogy az 2024. Q1-ben akár 25x-os hozamot is elérhet.

2. Bitcoin (BTC)

Piaci tőke: 1,03 trillió dollár

A Bitcoin (BTC) sokak által az alapreferencia kriptovalutának tartott, és 2024-ben egyre népszerűbbé vált, rögtön azután, hogy januárban jóváhagyták a Bitcoin ETF-et. Azonban ennek az engedélynek a hatása a kriptovalutákra nem volt azonnali.

A kriptovaluták nagy tőkebeáramláson mentek keresztül az intézményi befektetések révén, amelyek pedig hozzájárultak ahhoz, hogy a Bitcoin ára a 53 000 dolláros szint fölé emelkedjen.

Végül ez a rugalmasság növelheti a kriptoanalitikusok bizalmát abban, hogy a Bitcoin ára az 2024. Q1-ben fellendülést fog tapasztalni. Egy optimista forgatókönyvben a 60 ezer dolláros vagy akár az ATH (minden idők legmagasabb) szinteket is áttörheti az 2024. Q1-ben.

3. Ethereum (ETH)

Piaci tőke: 375 milliárd dollár

Az Ethereum (ETH) egy jelentős digitális valuta, amelyet fizetésre is használhatnak, valamint platformot biztosíthatnak a "smart contract" implementálásához, mivel a hálózat erre van tervezve. Az Ethereum (ETH) 2021-ben csökkenést tapasztalt, és zárt a 2000 dolláros szint alatt. Azonban 2024 elejétől kezdve a bika piac folyamatos erőfeszítéseket tett.

Ahogyan azt a CoinMarketCap említette, elérték a bika piaci árat az Ethereum piacon, amely vezette az árat a 3000 dolláros küszöb fölé. Ennek következtében az ETH az egyik legjobb érme, amibe az 2024. Q1-ben nagy hozamok reményében érdemes befektetni.

Az Ethereum következő jelentős főverzió-frissítése, a Decun, márciusban fog történni. A frissítés, amely a gáz díjak csökkentésére irányul az Ethereum hálózaton, nagy befolyást gyakorolhat az Ethereum árára.

4. Injective (INJ)

Piaci tőke: 3,4 milliárd dollár

Az AI hullámot meglovagolva az új magasságokba 2023-ban, az Injective (INJ) gyakran az első blokkláncnak nevezik, amely automatikusan végrehajtó okos szerződéseket biztosít. Egy rendkívüli teljesítmény után 2023-ban az Injective coin folytatta elképesztő sikerét 2024-ben, elérve az 45,19 dolláros új csúcsot januárban.

Ez a bika trend az 2024. Q1-ben úgy tűnik, hogy az Injective útja ahhoz, hogy az egyik legjobb altcoin legyen a negyedévben. Emellett a terv magában foglal egy tokenégetési folyamatot is, amely a token kínálatának csökkentését célozza meg, és ennek következtében növeli a token értékét.

5. Binance Coin (BNB)

Piaci tőke: 59,2 milliárd dollár

A Binance Coin, a Binance tőzsde saját tokenje, szintén kiváló teljesítményt nyújtott 2024-ben. Több mint 30%-kal nőtt egy havi mélyponton, 296,56 dollárról 398,46 dollárra, további növekedési potenciállal az első negyedévben.

Az altcoin árgrafikon azt mutatja, hogy bikapiaci, a 50,100 és 200 napos mozgóátlagok felett kereskedik. A Binance Coinról szóló elemzők optimisták, és azt várják, hogy az 2024. Q1-ben 400 dollár felett kereskedik majd.

6. Filecoin (FIL)

Piaci tőke: 4,1 milliárd dollár

A blockchain-alapú digitális tárolórendszer saját tokenje, a Filecoin (FIL), jelentős áremelkedést tapasztalt 2024-ben. A Solana az utóbbi időben felhasználta azt a célból, hogy javítsa az előzményekhez való hozzáférést.

A Filecoin ára megugrott 8,55 dollárra az bejelentés után, egy 6,91 dolláros 7 napos mélypontból. A Filecoin hatalmas nyereségei, 19,5%-os és 54,4%-os heti és havi időkereteken erősítik meg az 2024. Q1-ben további nyereségek lehetőségét.

7. Kaspa (KSP)

Piaci tőke: 3,9 milliárd dollár

A Kaspa egy decentralizált bányászati rendszer, amelyet 2021 novemberében indítottak el egy blokklánc-DAG szerkezettel, amely kombinálja a sebességet és a nagy rekordokat a legkisebb idő alatt. A kínálatot 28,7 milliárd cipőre korlátozták, és évente beépített felezési eseményt tartalmaz, amelyet havi tartalékbeállítások kísérnek.

A Kaspa az 0,1894 dolláros mindenkori csúcsot érte el február 20-án. A havi árgrafikonon 62,3%-kal nőtt. Ez az altcoin árgrafikon egy 1,808,4%-os éves növekedést mutat, ami lehetővé teszi további növekedését az első negyedévben.

8. Stacks (STX)

Piaci tőke: 4,06 milliárd dollár

A Stacks (STX) platformot biztosít okos szerződések és decentralizált alkalmazások működéséhez a Bitcoin blokkláncra. Az STX tokenek tartásával és használatával a résztvevők részt vehetnek a hálózat konszenzusfolyamatában, és Bitcoin jutalmat kaphatnak hozzájárulásaikért a rendszer fenntartásához.

Az STX ára az elmúlt hónapban 82,9%-kal nőtt, mivel az emberek növekvő érdeklődése van a Bitcoin Layer-2 iránt. Ez az óriási érdeklődés a BRC-20 token szabvány és a rendes bejegyzések népszerűsége miatt jelentkezik. Az elemzők további aktivitást és árnövekedést prognosztizálnak az 2024. Q1-ben.

9. Sui (SUI)

Piaci tőke: 1,9 milliárd dollár.

Az SUI (SUI) az első szintű blokklánc, rövid idő alatt nagyszámú új projekt építését tapasztalta, folyamatosan növelve az összes lekötött értékét (TVL). Ezért támogatja olyan márkákat, mint a Hello Moon, amely az utolsó partnerprojektje. A közös munka lehetővé teszi az Sui felhasználóinak, hogy interakcióba lépjenek DeFi projektekkel és NFT-kkel, többek között a hálózat protokolljaival az Sui Networkön.

Az árfolyammozgásokat illetően az Sui 2022. február 14-én érte el az 1,96 dolláros mindenkori csúcsot. Ezért néhány szakértő azt becsüli, hogy az ára az 2024. Q1 végéig akár 3 dollárra is emelkedhet.

10. ApeCoin (APE)

Piaci tőke: 1,2 milliárd dollár

Az ApeCoin (APE), az ApeCoin ökoszisztéma saját tokenje, hatalmas piaci helyreállítást mutatott be 2024-ben, miután tavaly medvék uralmát tapasztaltuk. Az utolsó árfolyamemelkedés azután következett be, hogy a Yuga Labs megvette a Proof-ot.

Az üzlet részeként a Yuga megszerzi a Hollywood-i Proof csapatot és szellemi tulajdonát, beleértve az NFT közösségét, a Proof Collective-ot. Az altcoin ára 40,6%-kal emelkedett az elmúlt hónapban, elérve az 2,02 dolláros csúcsot.

További információkért a Pullix előértékesítésével kapcsolatban lásd az alábbi linkeket:

Látogass el a Pullixre

Csatlakozz a Pullix közösségeihez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.