Azonban ez sokakat meggyőzhet arról, hogy alaposabban utánajárjanak annak, hogy mit is jelent egy-egy valódi pénzes online kaszinó oldalon játszani.

Erre számos oldal áll rendelkezésükre, ahol részletes leírások találhatók. A mai világban azonban elengedhetetlen, hogy ne csak írásos anyagok készüljenek, hanem videós formában is feldolgozzák a legfontosabb információkat. Bár több online kaszinó is rendelkezik saját YouTube csatornával, ezeket sokszor inkább promóciós eszközként használják.

A tartalmas videós anyagok igénye azonban megteremtette az influenszerek egy új kategóriáját. Több olyan youtuber is van, akik oldalukon erre a témára szakosodtak. Ezeken az oldalakon számos információ megtalálható a nyerőgépekről, akár végig is lehet követni azt, ahogyan játszanak.

Az alábbiakban bemutatunk három olyan Youtube sztár oldalát, amelyek rendkívül népszerűek, és emellett hasznos és szórakoztató információkkal is szolgálhatnak a kezdő és haladó kaszinójátékosok számára.

Brian Christopher

Brian korábban színész volt, majd egy váltást követően profi kaszinójátékos lett. Rendszeresen posztol videókat arról, hogy különböző kaszinókat látogat meg, ahol játszik a nyerőgépekkel. Mint ahogy a youtuberek többsége, legtöbbször a szárazföldi kaszinókból posztol. Fő témái, hogy hogyan működnek a szárazföldi kaszinók, milyen játékokat érdemes játszani, és hogyan kell viselkedni egy játékteremben. Azonban a játékokról és a nyerőgépekről elmondott információi sok esetben az online kaszinók világában is használhatók. Ráadásul az élő osztós kaszinók egyre gyorsabb terjedésével még inkább hasznát vehetjük az információnak. Minden információt rendkívül szórakoztató stílusban mond el, így nem véletlen, hogy rendszeresen a kaszinó youtuber lista élén szerepel.

Slots Lady

Slots Lady, valódi nevén Sarah egy kanadai huszonéves lány. Szintén sokat posztol szárazföldi kaszinókból. Ezeket a videókat általában előre felveszi, majd meghatározott időközönként posztolja. Kedvencei közé a népszerű filmeken és sorozatokon alapuló nyerőgépek tartoznak, amelyekből számos az online kaszinókban is megtalálható. Olyan nyerőgépekkel játszott már, mint a Szex és New York, a Trónok Harca, vagy éppen a Simpson család. Az általa készített tartalom azonban nem korlátozódik mindössze a nyerőgépek értékelésére. Általában végigközvetít egy-egy játékot, akár nyertes, akár vesztes szériában van. Ráadásul mára már nemcsak Youtuberként ismert, hiszen erre alapozva felépítette saját személyes márkáját is.

LetsGiveItASpin

A LetsGiveItASpin valójában egy márka, amely mögött egy korábban profi pókerjátékos férfi áll. Azon kevés youtuberek közé tartozik, akik tényelegesen az online kaszinókban eltöltött időről, és az ottani játékokról készít tartalmat. A tartalmat általában a játékokról készíti. Mivel vannak kedvenc kaszinói, általában ott játszik, így olyan tartalmat nem készít, amely ez egyes kaszinókra vonatkozó tudnivalókat mutatja be.

A videók tehát a játékokra koncentrálnak. Ezek közül is inkább a nyerőgépeken van a hangsúly, hiszen ezek a kedvencei. Ennek ellenére időnként elérhetőek videó pókeres, illetve elő osztós kaszinójátékokat bemutató tartalmak is. A csatorna nagy támogatója a felelős szerencsejátéknak is, és gyakran említi a limitek fontosságát.


Pénzügy