A Floki árfolyama jobban teljesít, mint a Dogwifhat ezen a ponton, de mivel mindkettő jelenleg egy kis nyomás alatt van, a befektetők a Raboo előértékesítés felé tartanak, ahol a következő nagy mém érme csak arra vár, hogy berobbanjon a piacokra.

Floki Inu (FLOKI): Gyorshajó Lassul a Viharos Vizeken

A Floki Inu nevű gyorshajó úgy tűnik, hogy viharos vizekre futott, mivel az elmúlt négy hónap Floki árfolyam-növekedése akadályba ütközött. Az elmúlt tizenkét hónapban elért 1200%-os hozam lenyűgöző, de a Floki árfolyama múlt héten elérte csúcspontját, és most lefelé irányuló nyomás alatt van.

Az intelligens kérdés az, hogy vajon a Floki árfolyama azért veszített értékéből, mert a befektetők realizálták nyereségeiket, vagy mert a mém érme hullám végleg megfeneklett. Figyelembe véve, hogy a top 20 mém érme közül csak kettő mutatott zöld gyertyát a héten, ez aggodalomra adhat okot. Azonban közelebbről megvizsgálva ez csak egy természetes piaci korrekció, és az alacsonyabb árak nagyszerű „olcsón venni” lehetőséget biztosítanak.

Dogwifhat (WIF): a gigantikus token lassul

A Dogwifhat kiváló példa arra, hogy mi lehet egy mém érme. Bolondos, egyszerű, léha, és rengeteg pénzt hozott a befektetőinek. Az indulása óta 1590%-os hozamot produkáló Dogwifhat jelenleg a negyedik helyezett mém token, de sajnos úgy tűnik, hogy mostanra kifutotta magát.

A fenomenális növekedés ellenére a Dogwifhat április óta egy szűk 2,50-3,50 dolláros sávban kereskedik, és őszintén szólva stagnál. Ez azt mutatja, hogy a „haszontalan” mém érmék végül hol kötnek ki – növekedési időszakuk után stagnálhatnak, és jobb, ha van valami hasznosságuk, hogy támogassák őket, különben a következő nagy mém érme átveszi a helyüket. Hacsak a Dogwifhat nem talál valami extrát, könnyen lecsúszhat, miközben azok, amelyek hasznossággal rendelkeznek, mint például a Floki Inu és a Raboo, virágoznak.

Raboo Floki és DogWifhat kriptó árfolyam elemzés

Raboo ($RABT): Több, mint Egy Egyszerű Mém

Bármely érme, amely a következő nagy mém érme szeretne lenni, meg kell, hogy értse a piacot. Csak egy menő és trendi mém már nem elég. Ezért van Raboo-nak meg a kellő alapja, hogy a következő nagy mém érme legyen – szilárd alapokkal rendelkezik, hogy támogassa menő utcai hírnevét.

A Raboo fejlett mesterséges intelligenciát használ mémek generálására és kurálására, biztosítva a magas színvonalú, trendi tartalmat, hogy a közösség aktív maradjon, és új felhasználókat vonzzon. És ez csak a kezdet! Az NFT-piac integrációja kiteszi a Raboo token tulajdonosait az újjáéledő NFT piacnak, míg a Raboo staking program passzív jövedelmi lehetőségeket biztosít, ösztönözve a hosszú távú tartást és az ökoszisztéma stabilitását.

A Raboo-nak minden megvan ahhoz, hogy sikeres legyen, és még több is! A befektetők annyira bíznak a Raboo potenciáljában, hogy már 1,6 millió dollárnyi likviditást biztosítottak 2500 token tulajdonos és 8000 előfizető révén – mindezt, miközben a Raboo még mindig előértékesítésben van!

Jelenleg az előértékesítés negyedik szakaszában a Raboo ára már 60%-os növekedést mutatott, és a buli még csak most kezdődik.

Következtetés:

A mém érmék hatalmasak; ők a nép pénzneme, és minden befektetőnek fel kellene szállnia a mém érme vonatra. A Floki árfolyama stagnálhat, de szilárd „tartani” javaslat, míg a Dogwifhat kifogyott a gőzből, és „eladás” lehet. De a legnagyobb „vásárlás” a Raboo, amelynek megvan a potenciálja, hogy a következő nagy mém érme legyen. A Raboo most előértékesítésben elérhető 0,0048 dolláron.

Részt vehetsz a Raboo előértékesítésben ITT

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twiter.com/Raboo_Official

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.