A jól megválasztott, különféle reklámeszközök segítségével hatékonyan juttathatja el üzeneteit a látogatókhoz. A költséghatékony, többször használható, hordozható prezentációs reklámeszközök közül minden vállalkozás megtalálhatja a számára legelőnyösebb megoldást. 

További kellékek

A kül- és beltéri kellékek a legváltozatosabb célokra alkalmasak. A Reklámeszköz.hu kordonoszlopok széles választékát kínálja, amennyiben ügyfélirányításhoz, tereléshez keres megfelelő eszközöket. 

A stílusos plexi plakáttartó táblák falra szerelve, a plexi menütartók az asztalra, a szórólaptartók a pultra állítva könnyítik meg üzenete megjelenítését.

A bel- és kültéri, egyes változatokban zárható vagy LED-es megvilágítású vitrinek, vitrinállványok étlapok, dokumentumok megjelenítésére alkalmasak.

Kordonoszlopok és kordonszalagok használati területei

Bizonyára látott már mobil kordonokat repülőtéren, pályaudvarokon, múzeumokban. A kordonoszlopok és -szalagok segítségével bármilyen területen a kívánt irányba, rendezett sorokba terelhető a közönség, legyen szó koncertről, kiállításról, színházról, szállodáról, étteremről vagy egyéb, nagy forgalmú helyszínekről. Tökéletes eszközei területek lezárásának, elkerítésének is.

Kihúzható szalagos változatai modern megjelenést kölcsönöznek, praktikusak, továbbá használaton kívül kis helyen tárolhatók, könnyen, akár személygépkocsival is szállíthatók.

Kordonoszlopok előnyei

A vállalkozása megjelenéséhez, arculatához illő színben választott kordonszalag vagy épp a figyelemfelkeltő színű grafika garantálja, hogy kitűnjön a tömegből. A kihúzható szalagnak köszönhetően helytakarékosan és egyszerűen szállítható. 

Az exkluzív, arany vagy ezüst színű kordonoszlopokhoz különböző színű sodort kötél rendelhető, ideális megoldást jelent szállodákba, múzeumokba.


Munka