Az utóbbi időben a Solana mém érmék nagy népszerűségnek örvendtek, és az összes vezető érme, mint amilyenek például a BONK, a PEPE, vagy a BOME, kétszámjegyű növekedést produkált a múlt héten.

Amennyiben még ennél is nagyobb nyereségre vágysz, a szakértők azt tanácsolják, hogy figyeld a májusban elérhető mém érmék előértékesítését – ezek a Dogeverse ($DOGEVERSE), a Sealana ($SEAL) és a WienerAI ($WAI).

Nézzük is a részleteket.

A Dogeverse ($DOGEVERSE) a címlapokra került, ahogy a láncok között utazó Cosmo túlszárnyalta a 15 millió dollárt az ICO-ban – a listázások óriási profitot hozhatnak

A Dogeverse ($DOGEVERSE) egy igazi úttörőnek számít a mém érmék világában, ugyanis ez az első több láncot összekötő mém érme. A klasszikus, egy láncon futó tokenekkel szemben a Dogeverse több vezető blokkláncon is működik, név szerint az Ethereumon, a BNB Chain-en, a Polygonon, a Base-n, az Avalanche-on és a Solanán.

A több láncú funkciónak köszönhetően a felhasználók erőfeszítés nélkül ugrálhatnak a különböző ökoszisztémák között, amely javítja a token felhasználhatóságát és az általános vonzerejét. A tokenek tulajdonosai szabadon választhatnak a blokkláncok közül, amelyek minimális költségek mellett optimális tranzakciós sebességet kínálnak.

Dogeverse kriptó token ICO

A Dogeverse varázsát tovább erősíti a projekt kabalája, Cosmo a Doge. A karakter játékos és izgalmas története nemcsak a felhasználókat vonzza, de egyedi identitást is kölcsönöz a tokennek.

A $DOGEVERSE érme forgalomban lévő készlete 200 milliárd darabból áll, amelyből 30 milliárd a folyamatban lévő előértékesítésre lett allokálva. Az ICO átütő sikert aratott, mindössze néhány hét leforgása alatt 15 millió dollárnál is többet gyűjtött össze. A projekt olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy az előértékesítés hamarosan eléri a 17 millió dolláros felső határt.

A $DOGEVERSE tokenek értéke jelenleg 0,00031 dollár. Az ICO mellett a projekt a teljes token készlet 10%-át jutalmakra különítette el, ami tovább ösztönzi a közösség tagjait a részvételre.

Irány a DOGEVERSE!

A Sealana ($SEAL) az ikonikus South Parkból merít ihletet, és az egyik leggyorsabban növekvő SOL mém érmévé válik 2024 májusában 

A Sealana ($SEAL) az egyik legújabb Solana alapú mém érme, mely szeretne csatlakozni a nagy elődök sorába. Erre a láncra épült ugyanis a SLERF, a BONK, de a PEPE is, és még rajtuk kívül sokan mások.

Ez a mém érme az ICO-jával próbálja meg felhívni magára a figyelmet, amelynek keretében a $SEAL érmék kedvezményes áron vásárolhatók meg.

sealana kripto token

A Sealana kabalája egy igazi amerikai hazafi fóka, aki humoros nézetei mellett hihetetlenül lusta. A kabalát a South Parkból ismert Gamer Guy ihlette.

Ennek a fókának az az álma, hogy degen kereskedésekkel egy vagyont gyűjt össze, és végre kiszabadul az anyja alagsorából. Habár a Sealana nem rendelkezik gyakorlati felhasználási lehetőségekkel, a rengeteg nevetés kárpótolhatja a befektetőket.

Sealana jelenleg a Solana mém érme hullámon lovagol, amely korábban például olyan érmék felfutását okozta, mint a Popcat és a Solama. Éppen ezért Sealana is igyekszik megragadni az alkalmat és felülni a hullámokra.

Azok, akik szeretnének csatlakozni az előértékesítéshez, a következő tárcába küldhetik SOL tokenjeiket: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c.

Minden egyes SOL-ért 6 900 $SEAL érme jár. A projekt előértékesítése rendkívül sikeres, hiszen mindössze néhány nap alatt közel 400 000 dollárt gyűjtött.

Vásárolj Sealanát most!

A WienerAI ($WAI) az AI és a kutyás trendekre épít – vajon 100-szorozhat?

A WienerAI ($WAI) az egyik legújabb trend a mém érmék piacán, amely egyesíti a kutya témát a mesterséges intelligenciával.

A hagyományos mém érmékhez képest a WienerAI nagymértékben kiemelkedik az AI technológiának köszönhetően. Ez nemcsak az érme funkcionalitását javítja, de a folyamatos frissítéseknek is teret ad.

WienerAI kriptó token ICO

Indulása óta a projektre sokan felfigyeltek, amit jól bizonyít az is, hogy néhány nap alatt az előértékesítés 1,5 millió dollárt gyűjtött.

Az erős kezdés jól mutatja, hogy a piac mennyire bízik a token kínálta gyors sikerben. Az érme jelenleg csupán 0,000705 dollárba kerül, az előértékesítésre pedig a kínálat 30%-át allokálták. A befektetők örömmel vásárolnak a korai szakaszban, mivel arra számítanak, hogy a tőzsdére kerülés után az érme ára emelkedni fog.

A WienerAI tokeneket letétbe is lehet helyezni, a tulajdonosok így passzív módon tehetnek szert nyereségre. A projekt körüli felhajtás és a gyors gyűjtés következtében feltételezzük, hogy az előértékesítés jelentős befektetést vonzhat. Éppen ezért azt gondoljuk, hogy egy ideig még felkapott téma lesz a mém érme közösségben.

Vásárolj WienerAI-t most!

A Mega Dice ($DICE) a kripto ipar legjobb online sportfogadóját és szerencsejáték oldalát építi

A Mega Dice a blokklánc technológia révén kívánja javítani az átláthatóságot, valamint ezáltal szeretne magasabb bevételeket és rendszeres jutalmakat biztosítani. A kaszinó és sportfogadó oldalon a $DICE tokeneket exkluzív jutalmakra, promóciókra és elsőbbségi játék elérésekre lehet használni.

A felhasználók választhatnak, hogy 10 napra, három hónapra vagy hat hónapra szeretnék letétbe helyezni $DICE tokenjeiket, amivel jelentős mértékű éves hozamban lehet részük.

A tokennel emellett egyedi NFT-khez és előnyökhöz is hozzá lehet férni a Mega Dice ökoszisztémán belül, a különböző eseményeket és az új játékokat is beleértve.

Vásárolj Mega Dice tokent most!

Összegzés

Az év elején láthattuk, hogy mire képesek a Solana mém érmék, amikor a BONK-hoz és a BOME-hoz hasonló tokenek milliós profitot hoztak a korai befektetők ezreinek.

Úgy tűnik, hogy a Solana mém érmék menetelése szerencsére még nem ért véget.

Amennyiben te is szeretnél profitálni a mém érmék körüli felhajtásból, a legjobb, amit tehetsz, hogy korán beszállsz az előértékesítésekbe, legyen szó akár a Dogeverse-ről ($DOGEVERSE), a Sealana-ról ($SEAL) vagy a WienerAI-ról ($WAI).

Ezek a tokenek renddelkeznek minden olyan paraméterrel, amely a robbanáshoz szükséges, és továbbra is a listázás utáni értékük töredékéért vásárolhatod meg őket!

Ezek is érdekelhetnek:

Ezt az 5 új altcoint vedd 2024-ben - 100-szoros profit a láthatáron?

 A Sealana újra naggyá teszi a mém érméket

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy