1. Dogeverse (DOGEVERSE)

A legelső új altcoin, amit a befektetők figyelmébe ajánlunk, az a Dogeverse (DOGEVERSE). Ez a projekt azzal keltett hullámokat, hogy a mémeket több blokkláncra is elviszi.

A DOGEVERSE összesen hat láncot ölel fel, például a Solanát és az Ethereumot is, és az áthidaló technológia segítségével közlekedik a hálózatok között.

Ezt a felhasználási esetet szimbolizálja Cosmo, a láncok között ugráló Doge, a projekt kabalája.

dogeverse kriptó token

A Dogeverse előértékesítése eddig több mint 15 millió dollárnyi befektetést gyűjtött, és igencsak kedvező befektetési lehetőséget kínál a korai befektetők számára.

A befektetők tokenjeik lekötésével két éven át, éves 70%-os passzív jövedelmet szerezhetnek.

Ez a letéti protokoll, kombinálva a Dogeverse több láncon átívelő megközelítésével, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a projekt a nyilvánosság elé került.

Amennyiben a Dogeverse csapat továbbra is fent tudja tartani a jelenlegi lendületet, akkor az egyik legjobb altcoin lehet idén. Ehhez hozzátartozik az is, hogy a token a következő hetekben felkerül a DEX-ekre.

Nézd meg a Dogeverse előértékesítés oldalát

2. WienerAI (WAI)

A következő versenyző a legjobb altcoinok listáján a WienerAI (WAI), amely a mém érme szférát fejlett mesterséges intelligenciával próbálja felrázni.

A vicces név és a tacskó kabala ellenére a projekt komoly gyakorlati felhasználási lehetőségekkel rendelkezik.

A WienerAI prediktív mesterséges intelligencia modelleket kínál egy felhasználóbarát robot által, amely nagy segítséget nyújt a piac lehetőségeinek elemzése során.

weinerAI kriptó token

De van még tovább – a WienerAI problémamentes, díjmentes token cserét tesz lehetővé a DEX-ek között, MEV-védelemmel ellátva.

A mesterséges intelligencia kereskedési funkciók mellett letétekre is van lehetőség. A projekt hatalmas, 692%-os éves hozamot kínál, amely $WAI tokenben kerül kifizetésre.

Mivel a teljes token készlet 20%-a letéti jutalmakra lett allokálva, a projekt jó eséllyel emelkedhet a rövid életű mém érmék fölé.

A WienerAI előértékesítés közel 1,5 millió dollárt gyűjtött az első héten – a befektetők pedig továbbra is alacsony áron, 0,000705 dollárért juthatnak hozzá a tokenhez.

Látogass el a WienerAI előértékesítés oldalára

3. 99Bitcoins (99BTC)

A 99Bitcoins az egyik legjobb kripto oktatási platform az interneten. Ez a csapat most nagyot akar villantani, és előrukkolt a 99Bitcoins tokennel (99BTC).

Ez a Learn-to-Earn érme jutalmakat kínál a felhasználóknak az interaktív kriptovaluta kurzusok teljesítése és a közösségi részvétel után.

Ahogy az oldal felhasználói egyre többet tanulnak az olyan témákról, mint például a DeFi, a Bitcoin és társaik, 99BTC tokeneket gyűjthetnek, amelyek egyenesen a kripto tárcájukba érkeznek.

99bitcoins kriptó token

A 99BTC ráadásul hamarosan átáll a BRC-20 szabványra.

Ez a szabvány a Bitcoin hálózatra épül – alkalmazásával a 99BTC-nak az a célja, hogy kiemelkedjen a kripto oktatás területén.

A 99BTC token tulajdonosok hozzáférhetnek továbbá prémium tartalmakhoz, kripto szignálokhoz és VIP kereskedési csoportokhoz is.

A 99Bitcoins token előértékesítése rendkívül sikeres, ugyanis már több mint 1,1 millió dollárnyi befektetést gyűjtött össze. Éppen ezért azt gondoljuk, hogy 99BTC lehet az egyik legjobb új altcoin 2024-ben.

Látogasd meg a 99BTC előértékesítést!

4. 5thScape (5SCAPE)

A VR ökoszisztéma egyre népszerűbb, amin nem is kell csodálkozni, a technológia ugyanis nemcsak forradalmi, de szórakoztató is. A 5thScape (5SCAPE) azonban még izgalmasabbá teszi!

A virtuális valóságban egyesül a magával ragadó játékélmény a legújabb technológiával. Hála a VR-nak, a játékosok kedvükre váltogathatják, milyen környezetben kívánnak játszani. 

5thScape kriptó token

A 5thScape projekt szeretne oroszlánrészt vállalni a VR népszerűsítésében, és megváltoztatni az emberek fejében kialakult képet a technológiával kapcsolatban.

Az ökoszisztéma motorja a $5SCAPE érme. A token például prémium VR tartalmakat biztosít a felhasználóknak, de egy összetartó közösség kialakulását is elősegíti. A token ráadásul igencsak biztató növekedési potenciállal kecsegtet.

A projekt 3D VR játékokkal szórakoztatja a felhasználókat. Az élmény a projekt által kifejlesztett, csúcsminőségű VR headsettel és az egyedi, ergonomikus gamer székkel lesz teljes.

Úgy gondoljuk, hogy a 5thScape az egyik legjobb új altcoin lehet 2024-ben.

Látogasd meg a 5thScape előértékesítést!

5. eTukTuk (TUK)

A világ utcáin nagyjából 270 millió belső égésű motorral működő TukTuk vagy hasonló két-/háromkerekű jármű szaladgál. Az eTukTuk célja egy forradalmi ökoszisztéma kifejlesztése. 

Ez rendkívül fontos lenne a légszennyezés mérséklése, a szén-dioxid kibocsátás csökkentése, a lakosság pénzügyi és egészségügyi helyzete, és végső soron az egész világ szempontjából. 

eTukTuk kriptó token

A projekt egy dinamikus töltőhálózat és szabadalmaztatott járművek kifejlesztésén dolgozik, amely egyszerre skálázható és fenntartható.

Egyre több belső égésű motorral működő jármű kerül forgalomba, ráadásul a TukTukok még egy átlag autónál is magasabb széndioxid-kibocsátással rendelkeznek. 

Az elmúlt években az energiaárak egyes országokban 50%-kal is emelkedtek, ez pedig szintén a fosszilis üzemanyaggal hajtott járművek ellen szól.

Az eTukTuk tevékenysége nemcsak a jövőnkre, de magára a bolygóra is hatással lehet. A projekt által akárki csatlakozhat a széndioxid kibocsátás és a légszennyezés ellen vívott harchoz. Az eTukTuk több milliárd ember életminőségét javíthatja. A csapat tevékenysége leginkább a fejlődő országokban lehet átütő erejű, de természetesen üdvözlendő azokon túl is.

Látogasd meg az eTukTuk előértékesítést!

Ezek is érdekelhetnek:

A Solanán futó SEALANA ($SEAL) újra naggyá teszi a mém érméket, ahogy az első héten 300 000 dollárt gyűjt

A kripto befektetők nagyon bíznak a 99BTC előértékesítésben

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy