Az egyik legújabb Solana ICO, a Sealana ($SEAL), az örök amerikai hazafi 300 000 dollárt gyűjtött az előértékesítés első hetében.

Egy szárazföldi négylábúak uralta szektorban egy tengeri emlős célja, hogy az elveszett amerikai álmot hajszolva, igazi 21. századi hazafiként kikereskedje magát az anyja alagsorából.

A legújabb Solana mém érme, a Sealana a South Parkból ismert legendás karakter, Gamer Guy, azaz Fat Computer Nerd egy változata.

Gamer Guy a sorozat megosztó, World of Warcraft-ot bemutató epizódjában tűnt fel, és rögtön népszerű mémmé vált. Szódástalp szemüvege, képernyőre tapadó tekintete, rendetlen szobája és saját gravitációs mezeje jellemzik.

Sokakat szimbolizált már, az elégedetlen kanapéhuszároktól, akik kritikus véleményeket fogalmaznak meg az interneten, egészen az igazi naplopókig, akik a lustaság mintapéldányai.

sealeana kriptó

Sealana Gamer Guy Web3 megfelelője, aki egész nap az íróasztala mellett terpeszkedik. Amikor éppen nem degen ügyleteket köt, akkor Sealana uszonyai között chips és tonhalkonzerv kap helyet.

Azoknak, akik szeretnének részt venni a fix áras előértékesítésben, feltöltött SOL pénztárcára lesz szükségük. Az ICO végén minden SOL-ért 6900 $SEAL tokent kapnak a befektetők. Ez a csomag pole pozícióba helyezi őket egy potenciális robbanás esetén az előértékesítés alatt és az azt követő Solana mém érme láz során is.

A befektetők a weboldalon található widgeten keresztül is fizethetnek, de SOL érméiket egy decentralizált tárcából közvetlenül is elküldhetik erre a címre: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c.

A Solana az új mém érme blokklánc?

A Solana blokklánc, amelyre a Sealana is épült, gyorsan lehagyja az Ethereumot, és a holnap legnagyobb mém érméivel előrukkoló lánccá válik.

Ennek oka viszonylag egyszerű. A Solana egy olyan digitális gazdaság, amely 3,96 milliárd dollárnyi összértékkel bír. Ez az összeg különféle pénzügyi szolgáltatások és alkalmazások között oszlik meg. A láncot naponta több mint 1,15 millió felhasználó, havonta pedig több mint 2500 fejlesztő használja.

A Sealana egy másik virális Solana mém érme, a Slothana ($SLOTH) után érkezik. A 420-barát lajhár nemrégiben hihetetlen, 15 millió dolláros előértékesítést zárt mindössze egy hónap alatt.

Felmerült annak a gyanúja is, hogy a népszerűtlen Slerf ($SLERF) projekt áll a Sealana mögött, abból, ahogy a Slothana felülmúlta.

Ne feledd, hogy a Slerf elbaltázta az előértékesítését, véletlenül ugyanis 10 millió dollár értékben égetett el tokeneket, ezért nem csoda, ha a fejlesztők szeretnék újra próbálni.

Számíthatunk Solana mém érme lázra?

Az év eleji láz után oldalazó kriptovaluta árfolyamok azt mutatják, hogy a piac rövid időre konszolidálódik, még mielőtt a Bitcoin felezés hatásai nyilvánvalóvá válnak.

A felezés keretében felére csökkent a BTC bányászok jutalmak, blokkonként 6,25 BTC helyett már csak 3,125 jár. Ezzel gyakorlatilag az új BTC kibocsátás is felére csökkent. A Bitcoin idén felvette mindenkori csúcsát, azután, hogy az Egyesült Államokban januárban jóváhagyták a spot Bitcoin ETF-eket. Az elemzők jó része úgy gondolja, hogy a BTC ETF-ek és a kisebb Bitcoin kínálat miatt a teljes kripto piac értékesebbé válik.

Az elmúlt három felezés során azt láthattuk, hogy az eseményt követő egy évben jelentős érték áramlott be a piacra.

És akkor, amikor a kereskedők újra az egész piacot ellepő zöld gyertyákat látnak majd, kezdődhet a mém érme láz. Ezúttal a Solana és az ezzel kapcsolatos projektek lesznek a középpontban.

Ne hagyd figyelmen kívül a hazafi felhívását, és tedd újra naggyá a mém érméket. Ki tudja? Akár még az is lehet, hogy segítesz Sealanának kijutni anyuci alagsorából.

Hízlald fel SOL-lal, és nézd, ahogy az értékes $SEAL cunami megérkezik a kriptovaluta pénztárcádba!

Vásárolj Sealanát a projekt hivatalos weboldalán

Olvasd el ezt is: 

3 mém érme, amelyekbe most érdemes beszállni

A kripto befektetők nagyon bíznak a 99BTC előértékesítésben

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy