Nemrégiben több mint 188 millió dollár értékű Bitcoint (BTC) utaltak át a Coinbase, Bitstamp, Cumberland és Kraken tőzsdékre, ami miatt a befektetők aggódnak a további árcsökkenések miatt.

Azonban, miközben a főbb kriptovaluták küzdenek, az altcoin befektetők optimisták a potenciális piaci fellendüléssel kapcsolatban, az innovatív projektek, mint az Arweave (AR) és a Rollblock (RBLK) vezetésével. A szakértők előrejelzése szerint a Rollblock (RBLK) gyors lendületet kap a közeljövőben zajló előértékesítéssel, így népszerű befektetéssé válik az altcoin befektetők körében, akik a következő bikapiacra készülnek.

A Bitcoin (BTC) éppen csak megtartja a kritikus támogatási szinteket az eladás után

A Bitcoin piaci ára ingadozásokat tapasztalt a második negyedév során, a német Bitcoin eladás további 1,36%-os csökkenést okozott az érme értékében az elmúlt héten. Annak ellenére, hogy ez a negatív trend fennáll, egyes elemzők ezt a helyzetet „tökéletes viharnak” nevezik.

Az elemzők úgy vélik, hogy a Bitcoin ETF-ek szélesebb körű elfogadása és az új technológiai fejlesztések révén a Bitcoin új magasságokba emelkedhet. Azonban a 57 559 dolláros kereskedési áron a befektetők aggódnak, hogy az érme még nem érte el a legalacsonyabb árát a harmadik negyedévben.

rollblock bálna

Az Arweave 5%-kal emelkedik

Az Arweave (AR) ellenállóképességet mutatott, ára az elmúlt 24 órában 5,17%-kal emelkedett, 23,84 dollárra. A relatív erősségi index (RSI) azt mutatja, hogy az Arweave (AR) még mindig túladott állapotban van, ami potenciális vásárlási lehetőséget kínál a befektetők számára, akik piaci fellendülést várnak.

A szélesebb körű medvepiaci hangulat befolyásolta az Arweave (AR) ármozgását, de a legutóbbi emelkedés erős vásárlási érdeklődést tükröz. Ha az Arweave bullish trendje folytatódik, az Arweave (AR) a következő napokban kihívást jelenthet a magasabb, 30 dollár körüli ellenállási szintekre. Összességében az Arweave (AR) jelenlegi trendje ígéretesnek tűnik, és a fenntartható piaci támogatástól és befektetői érdeklődéstől függ.

A Rollblock kevesebb mint egy hónap alatt több mint 100 millió tokent értékesít

Bár az Arweave (AR) árai emelkedtek az elmúlt héten, sok befektető az új altcoin bevezetését várja, amely nagyszerű hozamokat és jutalmakat ígér az előértékesítésbe történő befektetésekért. A Rollblock (RBLK) egy GambleFi protokoll, amely forradalmasítja az online szerencsejátékot és a kriptoipart innovatív megoldásaival. Egy új módot kínál az online szerencsejáték közösség számára a jutalmak megszerzésére, miközben a befektetők számára stabil és átlátható tokent biztosít.

A Rollblock (RBLK) blokklánc technológiát használ a tranzakciók átláthatóságának és megbízhatóságának biztosítása érdekében az online szerencsejátékban. Ez garantálja a legmagasabb szintű tranzakcióbiztonságot, és a fogadásokat nem lehet megváltoztatni, miután megtették. Ez a szintű átláthatóság segített a Rollblock (RBLK) számára ezer felhasználót szerezni, és a szakértők azt jósolják, hogy a növekedés csak bővülni fog a következő hónapokban.

A Rollblock (RBLK) más iGaming platformoktól való különbségét az is mutatja, hogy zökkenőmentes hozzáférést kínál kaszinójához. Ahelyett, hogy a felhasználóknak KYC ellenőrzéseket kellene teljesíteniük a játék előtt, a játékosoknak csak e-mail címmel kell regisztrálniuk, vagy csatlakoztatniuk kell DeFi pénztárcájukat a játék megkezdéséhez.

Több száz játék áll rendelkezésre a platformon, a játékosok élvezhetik a kaszinó kedvenceit, mint például a blackjack, digitális játékok és még sok más. A befektetők is figyelemmel kísérhetik hozamaik növekedését a projekt előrehaladásával a Rollblock bevételmegosztási terve révén. A Rollblock a kaszinó bevételének akár 30%-át is az $RBLK nyílt piacon történő felvásárlására fordítja, amely a staking jutalmak és a tokenégetés között oszlik meg a token értékének fenntartása és a befektetők elkötelezettségének biztosítása érdekében.

A Rollblock (RBLK) az Ethereum blokkláncon épül, és a szakértők úgy vélik, hogy jelentősen megzavarhatja a szerencsejáték-ipart, amely várhatóan 2028-ra 744 milliárd dollárra nő. Egyedi DeFi alkalmazása miatt a Rollblock a 2024-es év legfigyelemreméltóbb DeFi tokenjei közé tartozik, az elemzők már most kiemelik, hogy az $RBLK az elmúlt hónapban túlteljesítette a Bitcoint (BTC). Azt is jósolják, hogy az $RBLK token az előértékesítés során akár 800%-os növekedést is mutathat, így az $RBLK az egyik legjobban teljesítő új altcoin lehet 2024-ben.

A Rollblock ($RBLK) jelenleg 0,0158 dolláron kereskedik az előértékesítés 3. szakaszában. Ez az ár várhatóan növekedni fog a következő héten a Rollblock korlátozott kínálata miatt. A tokenomika szerint a Rollblock fix 1 milliárd $RBLK kínálattal rendelkezik, és csak 60% áll rendelkezésre előértékesítésre. A Rollblock robusztus keretrendszere és befektetési lehetőségei az egyik legjobb altcoin befektetéssé tehetik!

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit ma!

Weboldal: https://presale.Rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/Rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzámoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy