Minden ember életében eljön az igény vagy az idő a változásra. Talán már ön is tapasztalta, hogy egy idő után a jól bevált módszerek és eszközök elkezdenek elavulttá válni; egyszerűen már nem működnek. Ennek hatására önben felüti fejét a bizonytalanság és a kétség, végül arra eszmél, hogy a még mindig megoldásra váró probléma kezd elburjánzani.

Ez az a pillanat, amikor tudatosítani kell: eljött a változás és az új alternatívák keresésének ideje. Hiszen a világ tele van olyan lehetőségekkel, amelyekről talán eddig nem is tudta, hogy léteznek.

Hogyan segít önnek a Points of You?

A Points of You™ egy olyan módszer, amely segít aktiválni az intuíciót, illetve a jobb és a bal agyféltekét egyaránt. Segít meglátni, hogy lehet más életet is élni, mint eddig, és elindítja önt a változás útján. Teszi ezt olyan fotóterápiás képekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy: le tudjon ásni a problémák mélyére, meglássa a saját nézőpontját, valamint új, addig talán megvalósíthatatlannak tűnő célokat fogalmazzon meg.

A coaching módszer kifejlesztőinek, Yaron Golannak és Efrat Shaninak célja elsősorban az volt, hogy olyan eszközöket hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik az őszinte és minőségi kommunikációt önmagával és a környezetével. Mindemellett szerettek volna új nézőpontokat is adni az embereknek.

Milyen eszközei vannak a Points of You-nak?

Az egyik a „The Coaching Game”, a másik pedig a „Punctum” kártyák. Az előbbi egy készlet, amely összesen 65 képet tartalmaz, amelyeken fogalmakkal, történetekkel, idézetekkel és képekkel találkozhat. Ezek az élete területein fellelhető kérdéseket veszik sorra.

A képek a jobb agyféltekére vannak hatással, ezek segítségével tudja erősíteni az intuícióját. Ezzel szemben a szavak és az idézetek a bal agyféltekét hozzák működésbe, így fejlesztve a racionális ént. A két agyféltekét működésbe hozva pedig lehetősége lesz a kérdések és problémák mélyére látni, illetve az új látásmódnak köszönhetően egy tudatos képet kapni a megoldásról.

A másik eszköz, vagyis a „Punctum” kártya 33 képet tartalmaz, amelyeken szintén fogalmak és kérdések olvashatók. Ezekhez párosíthat saját fogalmakat és kérdéseket. A játék következtében az önhöz legjobban illő megoldásokra lelhet az adott problémát illetően.

Ha ön is szívesen megtapasztalná a Points of You erejét, mert úgy gondolja, hogy megérett a változásra, akkor keresse Kiss Henriettet! Fantasztikus hatását az élet bármely területén érezheti.


Életmód Ezotéria - Horoszkóp