Az elemző, Ali Martinez, optimista Ripple ár előrejelzést ad

A kripto elemző, Ali Martinez, nemrégiben új Ripple (XRP) előrejelzést tett közzé. A legfrissebb tweetje szerint a Ripple TD Sequential mutató vételi jelet mutat. Ennek eredményeként ennek a kriptónak az ára az elkövetkező egy-től négy héten át tartó emelkedést tapasztalhat.

Az elmúlt héten a Ripple ára 0,5093 és 0,5003 dollár között ingadozott. Az árfolyama ebben az időszakban 27,72 milliárd és 27,23 milliárd dollár között mozgott. A Fear & Greed index értéke is 62 (Mohóság), ami arra utal, hogy a piaci elemzők szerint ez az altcoin március 2024-ben el fog érni egy 0,529 dolláros értéket.

Michaël Van De Poppe: A Bitcoin ára el fogja érni az 50 ezer dollárt

Közben egy másik neves elemző, Michaël Van De Poppe is nagy figyelmet kapott. Új tweetjében Poppe azt jósolja, hogy a Bitcoin (BTC) el fog érni az 50 000 dolláros árat a felezési esemény előtt. Ami a Bitcoin kriptovaluta értékmozgását illeti, az 42 980 és 42 917 dollár között mozgott. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja is 842,30 milliárd dollárról 841,91 milliárd dollárra csökkent.
A hangulat ennek a kriptóóriásnak bikás, mivel az 100 és 200 napos EMA-k felett kereskedik. Ezen felül, 20 technikai mutató zöld színű a Bitcoin kriptovaluta esetében. Ezért a kriptopénz területén dolgozó szakértők bikás Bitcoin ár előrejelzést adtak ki. Azt jósolják, hogy az árfolyam március 2024-ben akár 44 000 dollárig is fel fog kúszni.

Meme Moguls (MGLS): Kiemelkedő kriptovaluta ICO-eseményteljesítmény

bullish meme coin

Amint a Meme Moguls (MGLS) belépett az előértékesítés 5. szakaszába, a token népszerűsége az egekben jár. Ebben az időszakban egy 30%-os befizetési bónusz van érvényben. A 0,0036 dolláros tokenáron az érme 90%-kal feljebb van az eredeti árához képest. Ez segített a Meme Mogulsnak közel 2,5 millió dollárnyi tőkét összegyűjteni.

Mint a legtöbb meme érmétől, a MGLS-től a Meme Moguls valóban hasznos a kormányzati tokenként és a jövőbeli játszva-keres-játékban (P2E) való pénznemként. Ez a játék lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy virtuális részvénykereskedési játékokkal megismerjék a vagyonépítést és az befektetéseket.

Tartalmaz egy "Győzd le a piacot" módot, ahol a felhasználók versenyezhetnek egy valós tőzsdeindex, például az S&P 500 ellen. Ennek a DeFi projektnek a fehér könyve szerint ez egy szórakoztató tanulási élmény lesz.

A Statista szerint a meme iparágat 2020-ban 2,3 milliárd dollárra értékelték. A Meme Moguls stratégikusan helyezkedik el az ágazatban, hogy dominálhasson. Ezért a piaci elemzők előrejelzik, hogy ez az újonc ugyanazt a sikert fogja elérni, mint a Shiba Inu vagy a Dogecoin. Azt jósolják, hogy egy potenciális 1 000%-os robbanás lesz, amikor ez a meme érme a 2024. évi első negyedévben piacra kerül.

Várható-e a Meme Moguls-tól gyorsabb növekedés, mint a Ripple és a Bitcoin esetében?

Az 10,8 millió dolláros alacsony piaci kapitalizációval a Meme Moguls kiváló lehetőséget kínál a gyors növekedésre. A MGLS-nek nem kell hatalmas mennyiségű új pénzt bevonnia ahhoz, hogy az ára az egekbe szálljon. Ez előnyt jelent a nagyobb piaci kapitalizációjú eszközökkel, mint például a Ripple és a Bitcoin. Ennek eredményeként a Meme Mogulsnak nagyobb lehetősége van a gyorsabb és agresszívabb piaci mozgásra.

Látogass el Te is a Meme Moguls weboldalára!

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.