A Sealana a Slothana, egy Solana mém érme sikerét próbálja meglovagolni. A Slothana előértékesítése több mint 15 millió dollár értékű befektetést gyűjtött, majd tőzsdére lépett, ahol néhány nap alatt elképesztő, 100 millió dollár feletti piaci kapitalizációt ért el.

A Sealana lesz a következő Slothana?

A Sealana az egyik legújabb mém kripto, amelyet a Solana hálózatra építettek. Az érme célja, hogy szórakoztató, de kiemelkedő befektetési lehetőséget kínáljon a kriptovaluta közösség tagjai számára.

A projekt címerállata egy kövér fóka, aki a kriptovaluta piac megszállottjává vált, hátrahagyva fiatalkori alakját, és csak az a célja, hogy mém érmékből gazdagodjon meg. A multaságos háttérsztorit és a karaktert a South Parkból ismert World of Warcraft Guy, más néven Gamer Guy ihlette.

A projekt által a felhasználók Sealana ($SEAL) tokeneket vásárolhatnak különböző kriptovalutákért, például Ethereumért, Solanáért, Tetherért és BNB-ért cserébe. A marketing tevékenységek sikere kulcsfontosságú annak megállapításához, hogy a Sealana vajon képes lesz-e utánozni a Slothana sikerét.

sealana kripto ico

Annak ellenére, hogy jelenleg a Slothana az egyik legjobb Solana mém érme, a Sealana könnyen a nyomába érhet, ha hasonlóan sikeres marketinget folytat. Ennek keretében a Slothana csapat többek között különféle kripto publikációkban szerepeltette a projektet, influenszer együttműködéseket folytatott, és még sok más tevékenységet végzett.

A Sealana ugyanezt teszi, hiszen olvashatsz róla cikkeket például a Business2Community-n, a CryptoPotaton, a CaptainAltcoinon, a Cryptopolitanon, a Cryptonews-on és még sok más oldalon, közben pedig számos influenszerrel is együtt dolgoznak.

Megnézem a Sealana érmét

A legjobb mém érmék, amiket most megvásárolhatsz

Egy prominens, közel 40 ezer követővel rendelkező kripto YouTuber, Jacob Bury, nemrégiben közzétett egy videót azokról a mém érmékről, amelyek jelenleg a legjobb vásárlásnak bizonyulnak, a listán pedig a Sealana is szerepel. Bury részletesen elmagyarázta, hogy a Sealana egy szórakoztató, közösség centrikus téma köré épül, miközben magas kockázatú, de magas hozamú befektetést kínál.

Sealana egy „durva bulit” rendez a korai befektetők számára, azzal a céllal, hogy elkötelezett és aktív közösséget építsen. A Sealana X/Twitter fiókot a cikk írásakor közel 5.000-en követik, a bejegyzések alatt pedig nagy az aktivitás, ami arra utal, hogy a mém érme szektor érdeklődik iránta.

Bury ejtett néhány szót a Dogeverse-ről ($DOGEVERSE) is, amely nemsokára listázásra kerül, és 2-10-szeres potenciális hozammal kecsegtet. Ez a több láncon átívelő projekt központosított tőzsdei listázásokra készül, ami tovább növeli vonzerejét a kripto közösségen belül.

Bury egy másik mém érmét, a WienerAI-t ($WAI) is kiemelte, amely ötvözi az AI kereskedés és a mém kultúra elemeit. A készlet 69%-ának letétbe helyezése, valamint a díjmentes használat és a zökkenőmentes token csere mind-mind segítenek ennek az innovatív érmének, hogy bekerüljön a globális tőzsdékre és tovább növekedjen.

Összegzés

A Solana mém érmék, mint amilyenek a Slothana vagy a Sealana, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez remekül mutatja, hogy mekkora az igény a szórakoztató és a közösséget előtérbe helyező kripto projektek iránt. Elég csak a BONK vagy a WIF sikerére és nyereségére gondolnunk (mindkét mém érme a Solanán fut).

Mivel a Sealana előértékesítés keretében már több mint 2 millió dollár gyűlt össze, joggal gondolhatjuk, hogy ez a mém érme a legjobb befektetések egyike jelenleg.

Csatlakozz az előértékesítéshez te is

Ezek is érdekelhetnek:

Ezt az 5 új altcoint vedd 2024-ben - 100-szoros profit a láthatáron?

A Sealana újra naggyá teszi a mém érméket

A 11 legjobb kripto ICO 2024-es befektetéshez – Kezdeti érmék összehasonlítása

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.