Elmondható azonban az, hogy ha a vajszínű tapéták között válogatunk, akkor ezek nagyon könnyen összeilleszthetőek egymással, hiszen hangulatilag és kinézetre is hasonlítanak. Nem véletlen, hogy a vajszínű tapéták az egyik legkeresettebb termékek közé tartoznak, lássuk, hogy miért!

A választék felmérése

Amikor úgy döntünk, hogy a lakás falait tapétával fogjuk díszíteni, akkor ez egy nagyon jó döntésnek fog bizonyulni. Festékkel ugyanis közel sem lehet azt a változatosságot és azt a miliőt megteremteni, amit a tapéták biztosítanak. A munkálatok előtt azonban nem árt felkészülni a műveletre, a Tapétabolt oldalán található hasznos tanácsok tapétázáshoz cikkek útmutatót nyújtanak ahhoz, hogy helyesen tegyük fel a falra a megvásárolt terméket.

Ha pedig már készen állunk arra, hogy elkezdjük a lakásfelújítást, akkor nincs más dolgunk, mint a hatalmas kínálatból kiválasztani azokat a tapétákat, amelyek végül a falakra kerülnek. Ehhez döntsünk az alapszínről, majd pedig jöhet az adott kategóriában található termékek nézegetése, ahol válasszuk ki az igazit, és tegyük kosárba belőle a megfelelő mennyiséget.

A vajszín semleges és megnyugtató hatású

A Tapétabolt kínálatában is megtalálható vajszín tapéta előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen helyiségben és mindenféle stílusú épületben megállja a helyét. Ez a szín ugyanis egy lágy, krémes árnyalat, ami nyugtató és kiegyensúlyozott hatást biztosít. Mivel egy viszonylag semleges szín, ezért nagyon könnyen találhatunk hozzáillő kiegészítőket, kiváló alap bármilyen dekorációhoz.

A világos színek használata nagyítja a teret

A világos, lágy szín optikailag megnagyobbítja a helyiséget, ráadásul visszaveri a fényt, így tágas, világos érzetet biztosít. Ha egy helyiség kisméretű, vagy kevés természetes fényt kap, akkor egy vajszínű tapétával sokkal nagyobbá tehető.

Időtlen eleganciát biztosít a lakás számára

A vajszín soha nem megy ki a divatból, ez egy klasszikus, időtlen árnyalat, amit ráadásul mintákkal kombinálva még inkább egyedi dizájn érhető el. Akár modern, akár minimalista vagy hagyományos stílusú a lakás, megfelelő alapot ad a további lakberendezési megoldásoknak. 

Ha pedig változtatni szeretnénk a lakáson, akkor a kiegészítők cseréjével ezt egyszerűen megtehetjük, nem lesz szükségünk másik falszínre, így a felújítás vagy átalakítás kisebb költségkeretből is megoldható.

A vajszínt variálhatjuk élénk színekkel, ezzel modern, drámai hatást érhetünk el, de ha a nyugodt és harmonikus megjelenés a cél, akkor válasszunk mellé valamilyen semleges árnyalatot, például szürkét vagy fehéret, Textúrákkal és mintákkal is játszhatunk annak érdekében, hogy az ízlésünknek megfelelő végeredményt érjük el, ezáltal minden lakberendezési stílusban tökéletesen használható.


Otthon