Az Avalanche (AVAX) 20%-kal nőtt, és új éves csúcsokat érhet el, ha folytatja ezt a rallyt, miközben az Angry Pepe Fork a Conquer to Earn modelljének köszönhetően 100-szorosára nőhet. Ma áttekintjük mind a négy altcoint, hogy meghatározzuk, melyik tudja a legnagyobb növekedést produkálni.

Avalanche árfolyam 12%-kal nőtt – Véget ért a rally?

Az Avalanche (AVAX) bullish tendenciát mutatott a grafikonokon, mivel értéke 12%-kal emelkedett. Az elmúlt hét napban az Avalanche árfolyama 24,91 dollárról 29,93 dollárra nőtt, és ebben az ütemben készen áll arra, hogy a 30 dollár fölé emelkedjen, ha visszanyeri a bullish figyelmet.

Ezenkívül az Avalanche kripto bullish tendenciát mutatott az RSI és a MACD adatok indexén, ami tovább növelheti értékét. Az Avalanche árfolyam előrejelzése szerint 2024 negyedik negyedévének végén 39,50 dolláron zárhat.

Polkadot kripto 10%-kal nőtt – Milyen messzire érhet el 2024-ben?

A Polkadot (DOT) szintén nemrégiben 10%-os növekedést tapasztalt, ami katalizátor lehet a közelgő kereskedési időszakokban. A legmagasabb heti Polkadot árfolyam 6,49 dollár volt, és ebben az ütemben meghaladhatja a várakozásokat.

Ahhoz, hogy a Polkadot kripto még nagyobb lendületet kapjon, vonzónak kell lennie a kripto bikák és bálnák számára. A Polkadot árfolyam előrejelzése szerint, ha ez sikerül, az év végén 8,48 dolláron zárhat, így az egyik legjobb altcoin lehet, amelyet figyelni kell.

Bonk (BONK) ugrásszerű növekedés előtt 2024-ben, magas megtérülést biztosítva

A Bonk (BONK) egyetlen hét alatt 16%-kal nőtt, és ebben az ütemben új csúcsokat érhet el. A heti időszak alatt a Bonk árfolyama 0,00002161 dollárról a maximum 0,0000267 dollárra emelkedett, és most jelentős ellenállást kell áttörnie a lendület visszanyeréséhez. A Bonk kripto RSI adatai 50 felett vannak, ami arra utal, hogy a lendület emelkedése küszöbön áll. A Bonk árfolyam előrejelzése szerint 2024 végére 0,000031 dolláron zárhat, így az egyik legjobb altcoin lehet befektetni.

Angry Pepe Fork forradalmasítja a memecoinokat a Conquer to Earn modellel

APORK, Avalanche, Polkadot kriptó token árfolyam elemzés és előrejelzés

Az Angry Pepe Fork egy új memecoin projekt előértékesítési fázisban, amely a Conquer to Earn modell bevezetésével próbál máshogy csinálni dolgokat. Ezzel szélesebb közönséget céloz meg egy rétegzett rendszerrel.

Számos projekt, amely valós hasznosságot és használhatóságot kínál, nehezen tudja ezt elérni, de az Angry Pepe Fork a közösségépítést prioritásként kezeli, és erős értékajánlatot nyújt. A projekt "Conquer to Earn" modellje közvetlen előnyöket biztosít a token tulajdonosoknak a megnövekedett APY-n keresztül, és ösztönzi a részvételt. Ez a közösségre és együttműködésre való fókuszálás az Angry Pepe Forkot versenytársai fölé helyezi, és iparágvezető megtérülést biztosít.

A projekt egy együttműködő környezetet teremt, ahol a felhasználók együtt dolgoznak a zombi memecoinok megszüntetésén. Ez az együttműködő erőfeszítés ösztönzi a közösségi részvételt és erősíti az ökoszisztémát. Ahogy egyre több "zombi memecoin" kerül meghódításra, az éves hozam (APY) növekszik minden token tulajdonos számára. Emellett a projekt rendszert kínál az egyéni felhasználók számára, hogy elismerést és jutalmakat kapjanak hozzájárulásaik alapján. Ez megszünteti a staking mechanizmusok szükségességét, miközben erős közösségi szellemet és aktív részvételt ösztönöz.

A 30 napos réteg lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy túl hosszú elköteleződés nélkül kezdjenek, míg a 60 és 90 napos réteg opciók jobb jutalmakat kínálnak a tokenek hosszabb időtartamra történő zárolása esetén. Az előjelek ígéretesek, mivel az előértékesítés meghaladta a 190 000 dollárt, és a hét végéig várhatóan eléri a 400 000 dollárt. A Youtuber Crypto League áttekintette az Angry Pepe Fork staking és kereseti modelljét, valamint a fehér könyvet, és az egyik legjobb projektként említette.

A memecoinok hírhedtek a vad árfolyam-ingadozásaikról. Az Angry Pepe Fork ezt próbálja ellensúlyozni azáltal, hogy a tokenek teljes kínálatát 1,9 milliárdra korlátozza. A projekt okos szerződését a SOLIDProof, egy neves blockchain biztonsági cég auditálta. Ez a független felülvizsgálat bizalmi réteget ad a befektetők számára, ami azt mutatja, hogy komolyan veszik a biztonságot. A token vásárlásának módját az hivatalos Step-by-Step útmutatóban találhatja meg.

Jelenleg tokenenként 0,014 dollárra árazva érdekes lehetőséget kínálhat. Egyes elemzők még a 100-szoros árnövekedést is előre jelzik a bevezetés és a tőzsdei jegyzés után, ami magas megtérülési lehetőséget jelent 2024-re, így az egyik legjobb altcoin lehet figyelni.

Melyik a legjobb altcoin gyöngyszem 2024-ben?

Mindegyik altcoin jelentős felfelé ívelést tapasztalhat, mivel az Avalanche, a Polkadot és a Bonk mind bullish tendenciát mutatott. Mégis, a legtöbb figyelem az Angry Pepe Forkra irányult, egyedülálló Conquer to Earn modelljének és 100-szoros növekedési potenciáljának köszönhetően, így az egyik legjobb altcoin lehet befektetni.

Weboldal:

https://angrypepefork.com/

Előértékesítés: Angry Pepe Fork előértékesítés megtekintése

Telegram: https://t.me/AngryPepeFork

Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy