Amennyiben saját részre tervezzük, hogy meglepjük magunkat egy igazán menő egyedi tokkal, akkor nincs is más dolgunk, mint mobilról felkeresni a Pitbullcase.hu oldalt. Mivel ha ide belépünk, akkor az oldal betöltését követő másodpercben már láthatjuk is, hogy milyen típusú készüléket tartunk a kezünkben. Ez főleg azért nagyon hasznos, mert nem kell azon tűnődnünk, hogy milyen típusú a telefonunk, sőt a kiválasztással sem kell bajlódnunk, így megspórolunk egy csomó kattintást.

Tehát ha már tudjuk a telefon típusát, az oldal azonnal felkínálja a lehetséges opciókat, vagyis lehetőséget nyújt a webshopban kapható tokok megtekintésére, valamint el is kezdhetjük vele a tervezést. Természetesen így azt is látjuk, hogy melyik variációnál hány lehetséges tok áll a rendelkezésünkre. Ha ezzel megvagyunk, akkor válasszuk ki, hogy milyen típusú tokot szeretnénk tervezni. Ez lehet szilikon tok, merev hátlap, de flip-es bőrtok is.

Amennyiben ez a lépés is kipipálva, akkor következik a kiválasztott kép feltöltése a kezelőfelületre. Ha nincs úgy igazán ötletünk, akkor segítségünkre lehet a galéria számos kategóriája, ahová már az olyan képek kerültek feltöltésre, amik népszerűek és nem mellesleg jó a felbontásuk ahhoz, hogy tökéletes tokot tervezzünk vele.

Ha megvan a kiválasztott kép, akkor nincs más dolgunk, mint elhelyezni a tokon, formázni és kedvünkre alakítgatni. Használhatunk a tokhoz montázst, effekteket, matricákat, de akár még a kép színeit is kedvünkre variálhatjuk. Ha kedvünk úgy tartja, akár feliratot is tehetünk rá. Például milyen jól néz ki és még hasznos is, ha a képen elrejtünk valamilyen utalást a tulajdonosra, legyen az név, cím, értesítendő telefonszám, de akár a vércsoport is. Ezzel igazán előrelátó tokot tudunk tervezni. Ha pedig elkészültünk, akkor nincs is más dolgunk, mint betenni a kosárba és  megrendelni a kész terméket.

A webshopos rendelés sem bonyolultabb, hiszen a telefon típusának kiválasztása után tokok egész tárháza áll a rendelkezésünkre. Itt kicsit bővebb a választék, vagyis megtalálhatóak köztük az ütésálló tokok, a többféle irányba nyíló flipesek, valamint a különböző kábelvédők, fülhallgatók, PopSocketek. Bár ezekből több darab van, így a tökéletes egyediség nem teljesül, de még így is megfelelően testre tudjuk szabni a telefont.

Ahogy látható, nem bonyolult elkészíteni a megfelelő egyedi fényképes tokot, és nem is vesz igénybe több időt, mint 20-25 perc.