A forró új kripto, a Rollblock, hódít a presale során. Az Ethereum-alapú GambleFi protokoll és innovatív technológiája, virágzó és növekvő közössége, valamint ígéretes potenciálja reménysugarat nyújt a máskülönben fagyos piacon. Folyamatos presale-je értéket és keresletet teremtett, rekordidő alatt 1 millió dolláros értékelést ért el, miközben az árfolyam 60%-kal, 0,0158 dollárra nőtt.

Notcoin: A NOT enged a medve nyomásának, ahogy a kiárusítás folytatódik

A Notcoin édes emlékeket idézett fel az ösztönzött kriptójátékokról a Tap-to-Earn játékával. Végül ez lett a veszte. A Notcoin indulásakor tapasztalt meteorikus emelkedés rövid életű volt. Az új kripto airdrop farmerek által végzett eladások hatására körülbelül 55%-ot esett.

Csak a múlt hónapban a Notcoin egy új, 0,03 dolláros történelmi csúcsot ért el egy 3 millió dolláros tokenégetés után. Ezek azonban csak átmeneti megkönnyebbülést hoztak, most pedig 0,015 dollár körül küzd. A "közösségi tulajdonú" tap-to-earn bányászjátékán kívül a Notcoin úgy tűnik, kevés értékalapú hasznossággal rendelkezik, amely segíthetne az árfolyamának piaci bizalmat szerezni.

Az Uniswap DEX kereskedési mutatói zuhanórepülésben, az Uniswap árfolyama -21%

Az Uniswap továbbra is fontos része a mai DeFi növekedésének. Az Ethereum-alapú AMM-támogatott decentralizált tőzsde nem ismeretlen a kriptotélben. A legalacsonyabb pontján a 2022-es medvepiacon az Uniswap árfolyama 4 dollár volt. Ennek ellenére az Uniswap újra lefelé tart, amit a zuhanó kereskedési mutatók és a nemrégiben felmerült szabályozási aggályok is jeleznek.

Jelenleg az Uniswap ára új havi mélypontra, 8,1 dollárra esett, ami 21%-os zuhanás. A szabályozási vizsgálatokból és a borús piaci kilátásokból fakadó negatív hangulat tovább súlyosbította az esést, sok befektetőt megrendítve.

rollblock

A forró új kripto, a Rollblock, úttörő a GambleFi új narratívájával

A hagyományos ötletek újító fejlesztésekkel való újragondolása az, ami megkülönbözteti a forradalmi projekteket a látás nélküli tömegtől a kriptopiacon. Ez volt a játék-alapú kereset a Notcoinnál és az eszközcsere decentralizálása az Uniswapnál. Ez a két kripto milliárd dolláros piaci kapitalizációt ért el történelmi csúcsán. Azonban tragikus látni, hogy egy globális időtöltés fontos része még mindig a hagyományos ötletek és évek óta fennálló hiányosságok nyomában kullog.

De többé nem! A Rollblock végre véget vet a hagyományos online játék platformok ellenőrizetlen ellentmondásainak. Az innovatív protokoll az AI varázslatát a blockchain technológiával kombinálja. A Rollblock a Vegas élményét házasítja a decentralizált pénzügyekkel és a mesterséges intelligenciával. Ez az első ilyen típusú online játék platform a közösséget helyezi előtérbe, a felhasználók pedig magabiztosan léphetnek be anélkül, hogy zavaró KYC regisztrációval kellene szembenézniük.

Ezenkívül a Rollblock Fort Knox érzetét kelti. A blockchain biztonságát és megváltoztathatatlanságát kihasználva biztonságosabbá és átláthatóbbá teszi a hagyományos online játék platformoknál. Miközben a kriptopiaci bizalom gyengül, ez a forró új kripto játék protokoll nyilvánvaló okokból felkeltette a befektetők érdeklődését. A játékosokon kívül a befektetők és token tulajdonosok extra szeletet kapnak a tortából a Rollblock bevétel-megosztó programja, a hold-to-earn modell és a staking lehetőségek révén.

Ezen felül, víziója és briliáns tokenomikája megmutatja, miért jósolják, hogy ez a forró új kripto protokoll 100-szorosára nő, és miért egy kihagyhatatlan lehetőség a jelenlegi presale. A presale harmadik szakaszában van, az ár pedig csábítóan 0,0158 dolláron áll. Ez az ár várhatóan 800%-kal nő, mielőtt a presale véget ér, a harmadik szakasz allokált készletének több mint 84%-a már elkelt. A vonat indulni készül. Ne maradj le, mert a Rollblock a következő legnagyobb narratíva a globális iGaming és DeFi iparágban.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzámoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

 


Pénzügy