A WW3 Shiba ($WW3S) már több mint 60 000 dollárt gyűjtött az előértékesítéséből, ami miatt a befektetői hangulat az egekbe szökött.

ww3Shiba kripto token előértékesítés

Celestia júliusi fellendülése megnyeri a befektetőket

A Celestia (TIA) mostanában sok befektető beszédtémája lett a legutóbbi árnövekedése után az elmúlt hetekben. A CoinMarketCap adatai szerint a Celestia a 2024-es második negyedévben kiválóan teljesített, de júniusban éles visszaesést szenvedett el, ami csökkentette a növekedési lendületét. Ez július első hetében 4,8147 dollárra csökkentette a Celestia árfolyamát.

Azonban a token éles fellendülést produkált, közel 50%-kal növekedve a jelenlegi 7,2281 dolláros árára (az írás idején). A piaci grafikonok azt is mutatják, hogy a Celestia az elmúlt hét napban közel 10%-kal nőtt. Az elemzők még bizakodóbbak a Celestia folyamatos növekedésében a adat-hozzáférési megoldásai iránti kereslet miatt. Végül, néhány szakértő szerint a Celestia (TIA) legújabb partnerségei tovább növelik a növekedési lendületét.

A Shiba Inu teljesítménye növeli a nyomást a Dogecoinon

A Shiba Inu éles bullish teljesítménnyel fordítja vissza a közelmúltbeli veszteségeket, ami növeli a nyomást a Dogecoinon. Június eléggé bearish volt a Shiba Inu számára, ami miatt 0,00002 dollár alá esett. Azonban a népszerű mém érme júliusban helyreáll a veszteségeiből, lenyűgözve a befektetőket a legutóbbi teljesítményével.

A Shiba Inu (SHIB) jelenleg 0,00001755 dolláron kereskedik (az írás idején). Piaci kapitalizációja is 13,2 milliárd dollár, amivel a világ 13. legnagyobb blokklánca. A piaci elemzők szerint a Shiba Inu még jobban fog teljesíteni augusztusban, mivel a DeFi szolgáltatások a hálózaton folyamatosan növekednek. Ezenkívül a Shibarium layer-2 szolgáltatásai iránti kereslet még jobb teljesítményt eredményezhet a mém érme számára.

ww3Shiba kripto token előértékesítés

WW3 Shiba: A globális béke előmozdítása blokklánc-alapú kezdeményezésekkel

A mém érmék gyakran olyan narratívákkal küzdenek, hogy kizárólag a piaci felhajtásra támaszkodnak. Azonban ez a narratíva gyorsan változik olyan projektek bevezetésével, mint a WW3 Shiba, egy mém érme projekt, amely valós hasznosságot ötvöz vonzó vagyongyarapítási lehetőségekkel. A WW3 Shiba ($WW3S) egy blokklánc-alapú játék projekt, ahol a játékosok segítenek megakadályozni a Föld pusztulását egy nukleáris háborúban.

A játékosok megállítják az olyan hatalmas ellenfeleket, mint Elon Husk és Kim Dog Un, hogy ne robbantsák fel a nukleáris robbanófejeket. Ahogy haladsz előre a WW3 Shiba játékmenetében, pénzt, NFT-ket és más valós jutalmakat kapsz. Növelheted keresetedet, ha te leszel az országod legjobb kutyája, így extra jutalmakat és előnyöket szerezhetsz. Továbbá, részt véve a WW3 Shiba projektben, társadalmi célokhoz is hozzájárulsz.

A játék már most elkötelezte magát, hogy bevételeinek egy részét kutyák témájú jótékonysági célokra fordítja. Arra fog összpontosítani, hogy javítsa a háborúk által érintett kutyák jólétét. Ez tovább növeli a WW3 Shiba ($WW3S) státuszát más mém érme projektekkel szemben, amelyek kizárólag a piaci felhajtásra támaszkodnak. Továbbá, a P2E (play-to-earn) ajánlatai versenyelőnyt biztosítanak számára a gyorsan növekvő play-to-earn mém érme ökoszisztémában.

Összefoglalás

A blokklánc iparban fokozódik a verseny, mivel a befektetők a Celestia, a Shiba Inu és a WW3 Shiba között őrlődnek. Míg az első két lehetőség már megalapozott érmék, amelyek nagyobb piaci stabilitással rendelkeznek, a befektetők úgy tűnik, hogy a WW3 Shiba növekedési lehetőségeit akarják kihasználni az előértékesítésben való részvétellel. A WW3 Shiba ára $0.001 tokenenként - alacsony ár egy olyan érme számára, amely a befektetők szerint akár 580%-kal is növekedhet a következő hónapokban. Csatlakozz más befektetőkhöz, és használd ki ezt a lehetőséget az alábbi linkekre kattintva.

Honlap: ww3shiba.com

Twitter: https://x.com/WW3SHIBA

Telegram: https://t.me/ww3shiba_portal

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a SzamoldKi.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.


Pénzügy