Legyen szó az irodai élet bármely pillanatáról, kávé nélkül szinte el sem képzelhető egy-egy munkanap. Ha pedig kávé, akkor adódik a nagy kérdés: milyen kávégépet érdemes beszerezni? Na és bérlés vagy vásárlás? Ha Ön sem tud dönteni, akkor segítségképpen bemutatjuk most a Koffein Service cOffice szolgáltatását.

Irodai kávégép: vegyen vagy béreljen?

Gyakran nem könnyű eldönteni, hogy mi a jobb megoldás: megvenni vagy bérelni az irodai kávégépet. Természetesen mindkét lehetőségnek vannak előnyei és hátrányai, de két kérdést érdemes alaposan átgondolni.

Az egyik a szervizelés, a másik pedig az ügyfélszolgálat. Ha ugyanis megvásárol egy kávégépet, akkor az nem veszi majd figyelembe, meddig tart nyitva az a szakszerviz, ahová hiba esetén a gépet vinnie kell. Ugyanez igaz az ügyfélszolgálatra is: csöppet sem biztos, hogy a normál munkaidőn kívül is fogadják a hívását.

Pedig a legtöbb munkahelyen – például egy gyártóüzemben – nem áll meg az élet 5 óra után, ezért fontos, hogy egy meghibásodás esetén azonnali segítséget kapjon. A bérlés tehát mindkét szempontból praktikusabb, ráadásul így a kávé beszerzésével sem Önnek kell bajlódnia.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a cOffice?

A cOffice a Koffein Service teljes körű szolgáltatása a kávégép bérlésétől egészen a 0-24 órás ügyfélszolgálatig. Olyan komplett megoldás, ami az összes terhet leveszi az Ön válláról. De nézzük, mi is tartozik a szolgáltatások körébe! 

Kávégép bérlés

A megbízhatóan működő, német precizitású NIVONA kávégépek a kisebb irodáktól a nagyobb üzemekig minden mennyiségi igényt kielégítenek. Az egyszerű kezelésnek köszönhetően gyorsan elsajátítható a használatuk, és mindenki könnyedén elkészítheti velük a saját kávéját.

Kávé szolgáltatás

Felejtse el a kávé utáni rohangálást, és rendeljen egyszerűen kiváló minőségű, olasz pörkölésű kávét. A Settegrammi kézműves pörkölőüzemben összeállított kávék minden ízlést kielégítenek az erősebb aromától a lágyan krémes, 100% arabica kávékig.

Kávékiszállítás

Ön egyik nap megrendeli, a Koffein Service pedig másnap kiszállítja az Ön kávéját.

Kávézási kiegészítők

A kávégépen túl is van élet. Babzsákfotel? Papírpohár? Csokifalatok? Logózott cukor? A cOffice szolgáltatás keretében kérheti irodája egyedi igények alapján történő felszerelését, és beszerezheti a kávézáshoz kapcsolódó összes kelléket.

Szerviz

Bár a NIVONA kávégépek megbízhatóan működnek, az ördög nem alszik. Hiba esetén Ön cserekészüléket kap a javítás idejére, így garantáltan nem maradnak koffein nélkül a munkatársai egy napra sem.

0-24 ügyfélszolgálat

A problémák nem alszanak, ezért a Koffein Service 24 órás ügyfélszolgálattal áll minden ügyfele rendelkezésre, és válaszol az esetlegesen felmerülő kérdésekre.

 


Gasztro