Piacvezető és megbízható futárszolgálatok 

Ha Spanyolországba szeretnénk csomagot küldeni, több futárszolgálat szolgáltatását is igénybe vehetjük. A cégek egytől egyig megbízható, profi háttérrel rendelkező csomagküldő vállalatok - Spanyolország egész területén vállalnak kiszállítást, még akkor is, ha eldugott kis falvakról van szó. A GLS és TNT csomagküldők mellett a DPD is vállal külfödre szállítást, a Csomagnet.hu oldalán részletesebb információk is megtalálhatók róluk. 

Gyors kézbesítés 

A postai szolgáltatással szemben a csomagküldő szolgálatok a lehető leggyorsabb kézbesítésre törekednek, 3-5 napon belül a feladott csomag átadásra kerül. Mindezt úgy, hogy a megrendelőnek ki sem kell lépnie az otthonából, ugyanis az online ügyintézést követően a futár a feladó otthonából szállítja el a csomagot, így gyakorlatilag háztól házig történik a szállítás. Még a címke nyomtatással sem kell foglalkozni, a cégek szolgáltatásához ez is hozzátartozik. 

Online kalkulációs lehetőség 

A Csomagnet.hu oldalán néhány kattintással kideríthetjük, hogy mely futárszolgálatok milyen díjazással vállalják a Spanyolországba történő kézbesítést. Ehhez mindössze a csomag méreteit kell megadni (hosszúság, magasság, szélesség, súly), a címzett országot és a csomag típusát (doboz, boríték, stb.). Már nettó 5.685 Ft-tól vállalnak a futárszolgálatok kézbesítést a dél-európai országba! 

Kedvező díjszabás, egyszerű fizetés 

A díjszabás tehát rendkívül kedvező, és a fizetéssel sem kell sokat bajlódni, hiszen bankkártyával vagy banki átutalással pillanatok alatt elintézhető, és ami lényeges, biztonságos fizetési móddal fizethetnek a megrendelők. 

Regisztráció nélküli rendelés 

Sokan ódzkodnak a hosszadalmas regisztrációtól, de a Csomagnet.hu oldalán keresztül még csak regisztrálni sem kell a megrendelés leadásához. A csöppet sem hosszadalmas regisztrációnak azonban számos előnye van, úgy mint a csomagkövetés funkció, vagy a rendelési adatok megjegyzése, így a következő alkalommal már nem kell bajlódni az adatok megadásával sem.