Nagyon egyszerű a dolgod, ha te is hasonlóban gondolkodsz, ugyanis a Kerma Design oldalán rengeteg hasznos falpanelt találsz, amelyekkel fillérekből megúszhatod a felújítást. A legnépszerűbbek tavasszal a fali lamellák, amelyek a természetességet hozzák el az otthonodba.

A fali lamellák és egyéb falpanelek felhasználási módjai

Az a jó ezekben a termékekben, hogy nagyon könnyen felhelyezhetők, sok esetben még szaktudás sem kell a munkálatokhoz. Nekiállhatsz egyedül is a műveletnek, de még jobb, ha a család apraja-nagyja összefog, vagy meghívod a barátaidat egy délutáni közös dekorálásra.

A Kerma Design oldalán biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő változatot, hiszen itt kaphatók PVC, polisztirol, textil és műbőr falpanelek is – sokféle színben, formában, mintázattal. Nehéz is a döntés!

Érdemes megtekinteni a webáruház képgalériáját vagy más fotókat megnézni a neten lakásfelújítás, dekoráció témakörben, hogy inspirálódj. Ha pedig segítségre lenne szükséged, bátran fordulj az üzlet munkatársaihoz.

A fa- és a kőmintázat: a természetes hatás érdekében

Ha pedig tavasz, a természet bizonyára nagy szerepet kap az átalakítás során. Ezt a legegyszerűbben a fahatású mintázatokkal vagy egyenesen a falamellákkal éred el. A lamella egy olyan fali panel, amellyel bordázott fal alakítható ki, különösen népszerű megoldás ez az étkezőkben, konyhákban.

A Kerma lamella filcalapra helyezett elemekből áll, ez még hangszigetelő tulajdonságokkal is bír. Nagyon mutatós, többféle színben kapható. A webáruház 3D skandináv falpaneljei festhetők is, így egyedi stílusú helyiségek kialakítására különösen alkalmasak.

Találsz még a kínálatban a vinyl falburkoló paneleket, amelyek között fahatású is kapható. Ezek anyaguknál fogva a fürdőszobában vagy a konyhában is helyet kaphatnak, könnyen tisztíthatók, de akár az előszobafalat is dekorálhatod velük.

Az igényesség csúcsa kőmintázatú dekorelem: a fent említett oldalon külön kategóriában találod meg a népszerű Stickwall falburkolatokat – ezeket akár kültéren is felhasználhatod.

Legyél kreatív!

Az egyes falpanelek remekül kombinálhatók más dekorációkkal: csempékkel, tapétával, egyéb díszítőelemekkel. Biztosan megtalálod a számodra ideális verziót, hiszen nem egy modell festhető is. Ezek közül sok 3D hatású, amely különösen vonzza a figyelmet.

Nagyszerű tippet tartogattunk a cikk végére: alakíts ki a falpanelekkel egyedi akcentusfalat. Ne hagyd üresen a teret, alkalmazz kreatív megoldásokat!

A fali panelek könnyen felhelyezhetők, van, amelyik öntapadós, így még külön ragasztót sem kell hozzá vásárolni. Percek alatt elkészíthető az új szobabelső, amely friss energiával tölti fel a lakásban élőket. Éljen a tavaszi megújulás!


Otthon