Többféle alapanyag közül választhatunk, ha emellett döntünk, az alumínium lamellákból készült változat a legelterjedtebb, de vásárolhatunk elegáns fa reluxát is változatos színekben, az otthonunk hangulatához szabottan. A Braun-Árnyékolástechnika Kft reluxa kínálatában kapható valamennyi típus tartós, hosszú élettartamot garantál, és nagyszerűen illik minden stílusú enteriőrbe. Ha még nem ismeri, tudjon meg mindent a reluxákról!

Árnyékolja otthonát hatékonyan!

Az árnyékolástechnika ma már elengedhetetlen az épületek energiahatékony üzemeltetéséhez a fűtési és hűtési költségek csökkentése érdekében. Fontos, hogy megfelelő védelmet nyújtsunk egyrészt a lakásbelsőkbe bejutó fénnyel, másrészt a hővel szemben. A nagy üvegfelületek elegendő fénnyel látják el a családi házakat, ezáltal gyönyörű világos tereket hozhatunk létre, ugyanakkor a napfény zavaró is lehet, amire az árnyékolók jelentenek hatékony megoldást. 

Eredményesen védekezhetünk a fény- és hőhatások ellen, illetve biztosíthatjuk a magánszféránkat a nyílászárók külső üvegfelülete elé szerelt árnyékolókkal, a klasszikus redőnyökkel vagy zsalugáterekkel, a modern zsaluziákkal. A beltéri árnyékolók alapvetően dekoratív célokat szolgálnak, de a fény szabályozásában betöltött szerepük sem elhanyagolható.

Tegye stílusossá az enteriőrt!

A legtöbbünk számára fontos az otthon esztétikus és hangulatos kialakítása, hiszen ide térünk haza, itt pihenjük ki a nap fáradalmait, így a legjobb, ha olyanná tesszük, ahol jól érezzük magunkat. A bútorok mellett komoly szerep jut a kiegészítőknek, textileknek és valamennyi tekintetében a színeknek. 

Az ablakokra választott függönyök és más belső árnyékolók kettős célt szolgálnak, díszítik, meghitté varázsolják a helyiségeket, továbbá az aktuális tevékenységeknek megfelelő fényviszonyokat teremtenek. A sötétítő- és dekorfüggönyök mellett gyakran alkalmazunk különféle rolókat, rolettákat vagy akár praktikus szalagfüggönyöket, és igen népszerű megoldást nyújtanak a reluxák is. 

Reluxák minden környezetbe

A reluxa kézenfekvőbb megoldás, ha othonunk különböző helyiségeibe, a nappaliba, a hálóba, a gyerekszobába, a konyhába vagy a fürdőszobába szeretnénk gazdaságos és tartós árnyékolót. A nagy színválasztéknak köszönhetően minden környezetbe harmonikusan beilleszthető, legyen az egy modern stúdiólakás vagy mediterrán hangulatú, barátságos otthon, netán egy iroda.

Különböző kivitelekben, egyedi méretekben is rendelhetők, az igényeinkre szabhatók. A szerkezet leeresztésével, valamint a lamellák dőlésszögének megváltoztatásával szabályozható a bejutó fény mennyisége, valamint a belátás.

Kis helyigényük, egyszerű rögzíthetőségük alkalmassá teszi őket, hogy bármilyen típusú nyílászáróra felszerelhessük akár utólag és házilag is. 


Otthon