Hogyan válasszuk ki a megfelelő övet?

Ezeknek az egyszerre hasznos és praktikus kiegészítőknek van néhány fontos ismertetőjele. Ilyen például az anyaguk, amelynek megválasztásával finomíthatunk megjelenésünk összképén. Az is egy lényeges része, hogy mindezt milyen övcsattal hordjuk illetve, hogy a megfelelő méretet válasszuk ki saját magunk számára.

Tévhit, hogy léteznek olyan férfi övek, amelyek bármilyen alkalomra és bármilyen ruha-összeállításhoz passzolnak. Azonban a Tom Tailor férfi öv biztosan jó választás lesz, ez az ÖvBolt kínálatából is megrendelhető. Hiszen egy olyan márka képviselőjét választjuk ez esetben, ami garancia a klasszikus, de egyben modern megjelenésre.

Mikor válasszuk a Tom Tailor férfi öveket?

Érdemes megtapasztalni a valódi német minőséget, és ezeket a fiatalos stílusú, ugyanakkor kifogástalan megjelenést biztosító kiegészítőket választani. Akkor vegyük elő a bőröveket, hogyha egy hétköznapi szettet vagy egy üzleti megjelenést szeretnénk kiegészíteni. Ha valaki a sportos és lezser stílusirány kedvelője, akkor a vászon nadrágszíjak közül is válogathat.

A Tom Tailor márkanév magában hordoz egyfajta dress kódot, ami egyszerre jelenthet hétköznapi, ugyanakkor casual megjelenést. Akik kedvelik a természetes anyagokat, biztosan találni fognak a termékek között számukra megfelelőt, hiszen a gyártók előszeretettel használják a pamutot, a lent és a gyapjút. Ezek pedig az időtálló kényelem és a tartósság biztosítékai.

Övet nem csak hivatalos eseményekre vehetünk fel

A Tom Tailor férfi öveket használhatjuk akkor is, ha szeretnénk átmenetet képviselni a hétköznapi öltözék és a klasszikusan elegáns megjelenés között. Ezek a kiegészítők megfelelnek a smart casual elveinek, ezzel viszont lehetőséget adnak egy kis kísérletezésre. Egyszerűen hozzáilleszthetőek az elegáns ruházati elemekhez, mint például egy sportzakó. Ugyanakkor egyedivé és különlegessé tehetjük a megjelenésünket, hiszen nem kötnek a klasszikus elegancia szabályai.

Lépjünk túl az általánosan elfogadott barna és fekete színek használatán! Válasszunk merész, egyedi árnyalatokat vagy esetleg más textúrájú anyagokat, amik akár az öv választásban is megjelenhetnek. Az ilyen típusú szettek összeállításánál arra figyeljünk, hogy minden esetben harmonizáljon a kiegészítők színe egymással, így az övé is. Szerezzük be azokat az alapdarabokat, amelyeket könnyen tudunk kombinálni meglévő ruhatárunkkal!


Ruházat