Ugye neked is vannak olyan takaróid, amelyeket jobban szeretsz, mint a többit? Mit gondolsz, miért? Puhábbak, mint a többi? Kellemesebb az érintésük? Lágyabb puhaságba tudsz velük burkolózni? Akármi is a válaszod, a lényeg az, hogy vannak jobb és rosszabb takarók, kár is lenne tagadni. A felnőttek is szívesebben választanak egyes darabokat, és ez nincs másként a gyerekeknél sem.

Miért jó az eukaliptusz?

Tudtad, hogy az eukaliptusz nagyon gyorsan nő? Hogy nem igényel sem öntözést, sem permetezést? Az eukaliptusz kifejezetten környezetbarát alapanyag, s ebből készül az eukaliptusz fonal, ezeknek a fantasztikus takaróknak az alapanyaga. 

A takaró eredetileg csodatakaró néven robbant be a köztudatba, és megjelenésével számtalan díjat és elismerést azonnal besöpört. 

Mit tud az eukaliptusz takaró?

Ez a takaró antibakteriális és antiallergén, ezért maximális védelmet nyújt a babák és gyermekek számára. Teljesen környezetbarát és tökéletesen lebomló anyagból készült, amely támogatja a testhőmérséklet szabályozását, s ennek az elvnek a megvalósulásával egyszerre képes nyáron hűvös takaróként, míg télen meleg plédként működni. 

A csodás eukaliptusz takaró még a pamutnál is eredményesebb a nedvesség felszívásában és elvezetésében. Ennek köszönhetjük azt a tulajdonságát, hogy nem lehet alatta beizzadni.

Mindemellett elképesztő puhasággal kényeztet úgy, hogy a mosásnak és szárításnak is képes sikerrel ellenállni, így valóban hosszú életű társa lesz a babának az alvásban.

Ráadásul ez a csodatakaró hypoallergén, így az allergiások és asztmások számára is tökéletes választás, de anélkül is hozzásegíti a nyálkahártyát az egészséges állapotának megőrzéséhez.

Mit is kapsz hát ezzel a takaróval? 

Egy olyan babatakarót, amely télen is, nyáron is óvja a kisbabát és a gyermekeket. Egy olyan babatakarót, amely nagyon jól viseli, hogy gyakran kell mosni és szárítani, s hosszú élettartamának köszönhetően nem fog fejtörést okozni, hogy hogyan pótold a kisgyermeked kedvenc alvótársát, mert már darabokra foszlik. 

Az eukaliptusz takaró képes gondoskodni arról, hogy a kicsi ne melegedjen túl és ne izzadjon meg a takaró alatt, ezáltal segít abban, hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb éjszakáitok legyenek. Ezzel a takaróval nem csak a nedvességelvezető képessége és a hőszabályozást segítő tulajdonsága révén támogatod a kisbabád és gyermeked egészségét, hanem azzal is, hogy maximálisan antibakteriális és antiallergén anyagként nem engedi meg, hogy a bacik és más káros anyagok megtelepedjenek a kicsi közelében. 

Legyen a te kisbabádnak és gyermekednek is olyan takarója, amely minden tekintetben őt szolgálja, miközben a környezetvédelem szempontjából kifejezetten jó választás. Válaszd te is a legjobbat!


Egészség Gyermek