Ha igazán nagyméretű anyagba burkolóznánk fürdés után, akkor az XL-es fürdőlepedő a legjobb választás – ezt a darabot antracit-kék-fehér és antracit-kék-lazac-mustársárga-fehér mintával szerezhetjük be, mérete pedig 100x200 cm! Kiváló minőségű, biopamutból készült cérnafrottír anyaga kellemesen simul a nedves bőrre, és segít abban, hogy mielőbb szárazak lehessünk, de kiváló nedvszívó képességének köszönhetően szaunatörölközőként is bevethetjük. Hosszú oldalán található akasztójával mindig könnyen hozzáférhető helyen tárolhatjuk.


Ha minden a helyén van, akkor egyszerűbb az élet – nincs ez másként a fürdőszobában sem! A bambuszdoboz szett darabjaihoz nyitófüllel ellátott fedelek is tartoznak, így a 12 cm, illetve 8 cm átmérőjű, 7 cm magas kosárkákban elbújtathatók azok az apróságok – kozmetikumok, fürdőszobai kellékek, ékszerek – amelyekre ugyan gyakran szükségünk lehet, szanaszét hagyva mégis rendezetlen érzetet keltenek. Ráadásul a kosarak természetes bambusz színe igazán barátságos, otthonos hatást kelt.

Natúrszínű bambuszból készült a piperetartó is, amely a különféle elektromos készülékeknek biztosít jól hozzáférhető és átlátható helyet, hogy mindig szem előtt legyenek és az összegubancolódó kábelekkel se gyűljön meg a bajunk. A hajszárító, a hajvasaló és a hajkefék számára is elegendő helyet biztosító tároló alján csúszásgátló szilikon talpak biztosítják a stabilitást, hordozófülével pedig könnyedén áthelyezhetjük, ha a szükség úgy hozza.

Ha gyakran okoz gondot a rakoncátlan fürtök kezelése, akkor az iontechnológiával működő Beurer hajkiegyenesítő kefe lehet a segítségünkre, amely akár naponta is használható, hiszen a haj védelme érdekében kerámiabevonattal látták el. Hőmérsékletfokozata 120 és 200 °C között állítható be, így minden hajtípushoz megfelelő hőfokot alkalmazhatunk, amelyet a LED-kijelzőn is jól láthatunk, ráadásul a gyorsmelegítés funkcióval akár azonnal használhatjuk is a készüléket! A használata is kényelmes, hiszen a 360°-os forgócsukló biztosítja, hogy ne tekeredjen össze-vissza a kábel, akasztófülével pedig könnyedén fellógathatjuk, ha végeztünk a hajformázással. A biztonság is kiemelt szempont, így automatikus kikapcsolás funkció is található a készüléken.

A webáruházban a profi láb- és kézápoláshoz is találunk megfelelő eszközt: az arany-fehér színű elektromos manikűr- és pedikűrkészlet hat különböző rátétet tartalmaz a hálózatról működtethető LED-fénnyel ellátott, fokozatmentesen szabályozható készülék mellett, amelyen a forgás mindkét irányba elindítható. A különböző rátétek között találunk a tyúkszemek gyengéd eltávolításához, a benőtt körmök kiszedéséhez, a bőrkeményedések eltávolításához, valamint a körmök reszeléséhez és polírozásához alkalmas darabot, így otthon is elérhető a tökéletesen ápolt kéz és láb!

A teljes fürdőszoba kínálatban egy sor további hasznos eszközt és kiegészítőt találunk, így mindenképpen érdemes alaposan átböngészni, hogy az otthoni fürdőszoba a pihenés és a feltöltődés igazi oázisává válhasson!


Pénzügy