Hyaluronsav injekció - melyiket mire?

Az említett hyaluronsavnak is különböző formái ismertek, amely más és más problémára jelenthet megoldást. A keresztkötött hyaluronsav térfogat pótlásra és a mélyebb ráncok orvosolására, míg a nem keresztkötött elsősorban hidratálásra és a kisebb ráncok feltöltésére alkalmas. A szembetűnő eredmény eléréséhez már 4 alkalom elegendő, heti egyszeri rendszerességgel.

Mindezen felül létezik egy speciális VYCROSS néven ismert technológia, mely által előállított ampullák az arckontúr javítására hivatottak. Ezzel a módszerrel a bőr mélyebb rétegébe juttatják a hyaluronsavat, mely a lifting hatás elérését biztosítja. Mivel ez egy kifinomult módszer, az orvos részéről magas fokú szakértelmet igényel.

Alkalmazásának módszere

A hyaluronsav alkalmazását tekintve többféle módszerrel találkozhatunk, mely a ráncok jellegétől és mélységétől, valamint a bőr típustól függ. Míg a hagyományos ráncfeltöltés a mélyebb ráncok térfogat kitöltését foglalja magába, addig az injekciós mezoterápia a kisebb, napsütés okozta ráncokat kezeli, valamint hidratálja és feszesíti a bőrt. Az öregedés folyamata ugyan nem állítható meg, de ilyen jellegű kezelésekkel lassítható.

Túlzott használata nem ajánlott, mivel fokozott igénybevétele természetellenessé teheti az arcot. Annak tükrében, hogy természetes anyagról van szó, a hyaluronsav kezelések mellékhatásai csupán a bőr felszínén megjelenő bevérzések lehetnek, allergiás reakció kialakulása minőségének hála nagyon ritka.

Biztonságot nyújtó szakértelem

Amennyiben arra az elhatározásra jutottál, hogy szeretnéd az öregedési folyamatokat lelassítani a legkíméletesebb és legtermészetesebb módszer alapján, azt ajánljuk, hogy mindenképpen olyan helyre látogass, ahol szakképzett orvos vesz kezelésbe. Tájékozódj a lényeges információkról, úgymint a befecskendezett hyaluronsav mennyisége és minősége, valamint a befecskendezés pontos helyéről, mivel mindezen adatok tudatában mérheted csak fel, hogy jó kezekben vagy!

A minőség a saját egészséged szempontjából kiemelkedően fontos, a mellékhatások lehetőségének csökkentése, valamint a hosszabb hatás érdekében érdemesebb magasabb minőséget és drágább hyaluronsavat alkalmazni.

Amennyiben téged is zavarnak a ráncok, és szeretnéd, ha bőröd újra fiatalos és feszes lenne, keresd fel a Varga Esztétikát, és tájékozódj aktuális szolgáltatásairól.

A cikkhez ajánlott kalkulátorunk