Amikor valaki úgy érzi, hogy a mindennapok mókuskereke szép lassan felőrli, és bár tudja, hogy változást szeretne, de teljesen tanácstalan abban, hogy ezt hogyan érhetné el, hiszen nem jönnek a lehetőségek.

Ha neked is gyakran vannak hasonló gondolataid, akkor itt az ideje, hogy a kezedbe vedd az irányítást! Ebben nagy segítség lehet avegtelenbeestovabb.hu Access Bars kezelése, mely egy sajátos energetikai módszer, amivel megteremtheted a saját boldogságodat. Cikkünkben megválaszoljuk az ezzel kapcsolatos, leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Mi az az Access Bars? Ez valami vallási dolog?

Az Access Bars az Access Consciousness rendszer része, egy energetikai kezelés, ami a fejen lévő meghatározott pontokat stimulálja.  Nem, nem kötődik semmiféle vallási felekezethez, és még csak spirituális beállítottságúnak sem feltétlenül kell lenni hozzá, csupán hinni a változásban.

Az életünket ugyanis különféle korlátozó hiedelmek nehezítik. Ezek egy részét a neveltetésünk során kapjuk, másokat a korábbi tapasztalataink alapján szerezzük. Bárhogy is, de ezek a blokkok ott vannak bennünk és tudat alatt gátolnak minket a boldogulásban. A feloldásuk azonban lehetséges Access Barsszal. A végtelenbe és tovább oldal tulajdonosa, Kántás Kata is végez ilyen kezeléseket.

Mik azok a barok?

Baroknak nevezzük a fejen található pontokat – összesen 32 van belőlük –, amik különféle életterületekhez kapcsolódnak, lényegében ezekkel dolgozik a facilitátor a kezelés során.

Külön pontja van például az egészségnek, a kreativitásnak, a kapcsolatoknak, a nyugalomnak, a kedvességnek, és így tovább. Érintésre ezek a barok serkentik az energiaáralmást a testben, ezzel pedig elkezdesz másképp nézni a világra, ami jelentős változásokat indít el pozitív irányban.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen kezelést? Mi történik közben?

Valójában az egész módszer alkalmazása nagyon kellemes, így sokan már azért is szívesen vesznek részt rajta, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak. A kezelés során kényelmes testhelyzetben hanyatt fekszel, a facilitátor pedig finom érintésekkel stimulálja az egyes pontokat.

Közben neked nincs más dolgod, mint pihenni, kikapcsolni, az sem baj, ha esetleg elalszol. A legtöbben már ekkor tapasztalják az olyan előnyös hatásokat, mint a stressz azonnali csökkenése és a nyugodt tudatállapotba kerülés, ám a pozitívumok ezzel még nem érnek véget.

Mire számíthatsz hosszabb távon?

A kezelés után tapasztalni fogod, hogy változások indulnak el az életedben, melyek abból fakadnak, hogy már másképp tekintesz a világra. Rájössz, hogy nem kell tehetetlenül sodródnod az árral, és felismered, hogy a választás teremt. Te vagy a saját sorsod irányítója, ha pedig nyitott vagy, akkor lehetőségekből sem lesz hiány.


Egészség