Hol vásárolj?

A Háztartási kisgépek webáruházában szerencsére minden szükséges elektronikai termék beszerezhető ahhoz, hogy a hajad megfelelő törődésben részesüljön. A hajápolási terméket a Szépség, babaápolás, fitness menüpontban találod meg. A Hajápolás almenü további két kategóriát tartalmaz, hiszen a cég gondol a férfiakra és a nőkre is, így mindkét nem számára kínál lehetőséget.

Férfiak részére

Egy jól szabott öltöny vagy éppen egy menő telefon még önmagában nem elég ahhoz, hogy a külsőd igényes legyen. Az ápoltság ugyanis nagyon fontos, sőt elengedhetetlen része a megjelenésnek. Ebben pedig nagy segítségedre lehet az Ardes M298 Orr- és fülszőrzet nyíró, amely egy 0.5 W teljesítményű, könnyen tisztítható, elemes, mindössze 0.01 kilogramm súlyú készülék. Forgó lapátjainak köszönhetően a vágás a lehető legnagyobb pontossággal és precizitással végezhető el vele.

Női hajápolási termékek

A hölgyek számára természetesen sokkal nagyobb a termékkínálat ebben a témakörben, de ez érthető is, hiszen alapvetően a nők több időt töltenek a hajuk kezelésével, mint a férfiak. Ehhez pedig nyilvánvalóan több eszközre is van szükségük.

A Háztartási kisgépek webáruházában termékek széles választéka várja a hölgyeket, a hajformázóktól kezdve, a hajkeféken, hajsütőkön és hajszárítókon át egészen a hajvasalókig.

A minőségi hajformázók között találod meg a kúpvasakat, a különféle meleglevegős hajformázókat, valamint a hajcsavarókat. A Remington CI83V/ Keratin Protect Kúpvas segítségével például tökéletes loknikat tudsz készíteni a hajadba. A készülék digitális kijelzővel, 5 különböző hőmérséklet beállítási lehetőséggel és automatikus kikapcsolási funkcióval van felszerelve. A Grip-Tech csúszásgátló hatású bevonat pedig nagymértékben megkönnyíti a hajformázást.

Hajsütőkből és hajvasalókból rendkívül nagy a kínálat, így biztosan megtalálod azt a típusú, színű és teljesítményű terméket, amelyik megfelel az elvárásaidnak, és amely hosszú távon társad lesz majd a hajápolásban.

A hajkefék között is többféle lehetőségből lehet választani, úgy mint bontófésűk vagy éppen dúsító és simító kefe. Ez utóbbival pár perc alatt a hajadat simává, mégis dús hatásúvá varázsolhatod, hiszen a 38 mm átmérőjű kefe hatékonyan emeli meg a hajtövet. A kerámia bevonata védi a hajat, míg az antisztatikus bevonat lehetővé teszi, hogy a tincs könnyedén csússzon a felületen.

Nézz szét a webáruház hajápolási termékei között, és add meg hajadnak azt a törődést, amelyet megérdemel, hogy a megjelenésed kifogástalan lehessen, hiszen a szép, egészséges és ápolt haj is fontos része a külsődnek.


Egészség Életmód