Diszkó fények szilveszterre vagy egy házibuliba?

Hamarosan itt van a téli szünet, s ha kamasz gyermekeinknek szeretnénk egy partit, vagy épp a felnőttek házibuliját szeretnénk izgalmasabbá tenni, akár szilveszter alkalmából, akár csak úgy, keresve sem találunk jobb lehetőséget erre, mint a Metroman.hu házibuli és diszkó fényei. Ha inkább szűkebb körben szeretnénk szórakozni vagy csak nincs kedvünk kimozdulni az otthon kényelméből, mégis szeretnénk izgalmasabbá, különlegesebbé tenni a hangulatot, a kültéri LED fény projektorokkal vagy a beltéri fény lézer effektekkel ezt igazán egyszerűen megtehetjük. 

Válogathatunk a lehetőségek közül aszerint, hogy fényfüzért, diszkógömb effektet vagy lézer fényeket akarunk alkalmazni, ahogy azt is kiválaszthatjuk, hogy USB-vel, elemekkel, lámpafoglalattal vagy közvetlenül a hálózatra csatlakoztatva szeretnénk megvalósítani az exkluzív hangulatvilágítást. De még repülő diszkógömböt is választhatunk, a gyerekek nagy örömére. Az az egy egészen biztos, hogy találunk a lehetőségeinknek megfelelő fényárt bentre és kintre is.

Borítsuk kívülről-belülről fényárba otthonunkat!

Legyen szó a karácsonyi ünnepekről, egy páratlan eseményről vagy akár csak arról, hogy az őszi-téli borús időt és korai estéket szeretnéd fényesebbé, vidámabbá tenni, a napelemes, illetve akkumulátoros vagy akár USB kapcsolatos fényfüzérekkel mi sem lesz könnyebb küldetés. 

Kedvünkre válogathatunk a különféle színek és formák, retro és modern változatok közül, miközben elhelyezve a nekünk leginkább tetsző helyekre, izgalmasabbá varázsolhatjuk a hangulatot, akár a kertről, a teraszról, akár a lépcsőházról vagy a lakásról van szó. 

Hogyan érdemes választani a különféle modellek közül?

Egyrészt értelemszerűen nagyon sokat számít, hogy mik az egyéni elképzeléseink, illetve mire vannak lehetőségeink. Egy fényfüzérnek megfelelő hely kell, vagy ki kell alakítani azt, hogy legyen hova tenni, míg például egy kisebb helyigényű fényforrást könnyedén elhelyezhet bárki, noha ebben az esetben azt érdemes átgondolni, hogy hova fogja szórni a fényét.

Emellett az is fontos kérdés, hogy milyen színeket tudunk elképzelni, hiszen a meleg és a hideg fehér mellett akár más színekben is bátran gondolkodhatunk. Sőt, arra is van lehetőség, hogy a beállítások változtathatóak legyenek.

A legfontosabb azonban azt eldönteni, hogy kültéren vagy beltéren szeretnénk alkalmazni a hangulatvilágítást. Mivel kültéren az időjárás viszontagságaival is meg kell tudni küzdeni a terméknek, addig beltéren nyugodtan választhatunk kevésbé ellenálló változatokat is. Mindemellett természetesen ne feledkezzünk meg arról sem, hogy milyen áramforrást tudunk biztosítani, illetve mivel lennénk elégedettek inkább.