Vágjon bele, ha szeretné, hogy otthona egy komfortos, remekül kihasználható térrel gazdagodjon!

Egyedi megoldások igényeihez mérten

A Teraszok.hu teraszfedések terén több megoldást is kínál, érdemes körülnéznie a referenciák között, ugyanakkor átgondolnia a főbb szempontokat, melyek támpontot jelentenek a szakembereknek. Természetesen számíthat rájuk a tervezés során is, de az alapvető igények és elvárások meghatározása a nulladik lépés.

A 4 évszakos teraszmegoldás személyre szabható, mind a színek, méretek és funkciók tekintetében. A Murano Integrale ALL-IN rendszer a legnagyobb mértékű komfortot kínálja, amely által teraszhelyisége az év bármely szakában igénybe vehető, legyen szó nyugalmas pihenésről, vagy épp családi ünneplésről.

Ki ne szeretne kellemes időben olvasgatni, egy kicsit elvonulni a zajos világtól? Télen pedig a gyönyörű táj látványa jelenthet igazi felüdülést a rohanó mindennapok során. Megállni egy kicsit, megcsodálni a természetet, mindez bármikor megvalósítható lesz, ha egész évben használható teraszt alakít ki.

Egyszerre komfortos és stílusos

Extra kényelmet garantál a LED-világítás és az infrafűtés a borongós őszi-téli időszakban, ezáltal az ünnepek is különleges helyszínen tarthatók meg. A nappali helyett vagy mellett a teraszhelyiség is karácsonyi díszbe öltöztethető.

A korábban említett ALL-IN rendszer egyfajta “biztonságos menedéket” nyújt a csapadék, a szél és a napsugárzás ellen is. Mindegy, hogy épp forró kánikula tombol odakint vagy dermesztő hideg, a 4 évszakos terasza komfortos menedékhely lehet Ön és családja számára.

Az egész évben használható terasz kulcselemei

A beépített árnyékolók, az eltolható üvegfalak és az infrafűtés alapvető elemek, melyek szükségesek ahhoz, hogy “otthonának kibővített tere” bármilyen időjárási körülmény esetén használható legyen.

A szinterezett alumínium szerkezettel ellátott helyiség védelmet biztosít az időjárás hatásaival szemben, ugyanis integrált árnyékoló vásznat tartalmaz, valamit a beépített fény-, szél- és esőérzékelő automatika gondoskodik a kényelméről. Az üveg oldalfalrendszer akár kulcsra zárható kivitelben is kérhető.

Egy megfelelően kialakított terasz otthona értékes részévé válhat, így az ingatlan értéke is növekszik, ugyanakkor a vendégfogadás, pihenés, szabadidős kikapcsolódás színhelyéül is szolgálhat.

Nézzen körül a Teraszok.hu 4 évszakos teraszfedései között, ugyanis itt bármilyen igényre találhat megoldást, emellett kérjen bátran segítséget a szakemberektől már a tervezésnél.


Otthon