Az üzleti célú ingatlanok a piac egy jól körülhatárolható szegmensét képezik. Ez a szegmens stabil kereslettel és kiváló befektetési lehetőségekkel rendelkezik. A kiadó üzlethelyiségeket, irodákat, vagy épp raktárakat keresők számára pedig nagy segítség, ha mindent megtalálnak egy helyen.

Az üzleti célú ingatlanok a kínálat népszerű elemei

Az ingatlanpiac sokszínű, dinamikus és folyamatos széles kínálattal bíró szegmense a kereskedelmi szektornak. A legnagyobb kereslet jellemzően a lakások, albérletek iránt mutatkozik. A fővárosban például egészen erős piacot képviselnek a lakóingatlanok. Ez persze nem is csoda, hiszen a nagyobb városok hatalmas embertömeget mozgatnak napi szinten, akik lakhatása sokszor ezeken az ingatlanokon áll, vagy bukik. A lakások és albérletek mellett azonban mindenképpen említést érdemelnek az ingatlanpiac szintén erős halmazát képviselő üzleti célú ingatlanok.

Ezek az ingatlanok – ahogy nevük is mutatja – üzleti tevékenység folytatására szolgálnak. Sok cég kedvezőbb opciónak tartja a bérlést a vásárlással szemben, erre pedig a kínálat is reagál, számos ilyen jellegű helyiség érhető el. Ide sorolhatók az irodák, üzlethelyiségek, raktárak, logisztikai központok, de akár a gazdátlanul álló vendéglátóipari egységek is. A keresést nagyban megkönnyítheti, ha egyetlen helyre tudjuk koncentrálni minden igényünket. Ezt segítik az olyan cégek, mint az In-Management.

Megoldások országszerte

Az In-Management az ingatlankereskedelem már említett, üzleti szegmensében látott fantáziát, így fő tevékenységük is ezekhez az ingatlanokhoz kötődik. Az irodák, üzlethelyiségek és raktárak azonban nem csak a fővárosban kelendőek, hiszen üzleti és gazdasági tevékenység az ország minden pontján zajlik. Ehhez pedig mindenképpen biztosítani kell a megfelelő körülményeket és infrastruktúrát. Bár a főváros ebből a szempontból is kiemelkedő – már csak számszerűleg is – a cég igyekszik hazánk minden pontján jelen lenni.

Az In-Management portfóliója kifejezetten széles, mégis jól körülhatárolható. Irodák, üzlethelyiségek, logisztikai központok, raktárak, telkek és vendéglátó egységek képezik a cég kínálatának magját. Ezekkel a kategóriákkal lényegében teljes egészében lefedik az üzleti célú ingatlanok halmazát, a földrajzi sokszínűségnek köszönhetően pedig még szélesebb közönséghez juttatják el az elérhető ingatlanokat. A kiadó ingatlanok mellett természetesen eladásra is kínálnak helyiségeket, így a befektetők is megtalálhatják számításaikat.

Az In-Management országszerte kínál lehetőségeket

Minden egy helyen

Az In-Management azon felül, hogy szakértelmével és piaci tapasztalatával igyekszik segíteni partnereit, az online jelenlétével is megkönnyíti az érdeklődők dolgát. Honlapjukon egyszerűen kereshetők a különböző típusú üzleti célú ingatlanok. Ehhez elég, ha három alapvető faktorral tisztában vagyunk: milyen típusú ingatlant keresünk, hol keresünk és mekkora helyre van szükségünk. Ha ezeket a kritériumokat tisztáztuk, a keresőmotor máris felkínálja a számunkra leginkább kedvező opciókat.

Legyen szó akár fővárosi, akár vidéki üzleti ingatlanról, gondolkozzunk befektetésben vagy simán csak bérlésben, a magunk dolgát könnyítjük meg, ha profi oldalakat és kereskedőket kutatunk fel. A felkínált ingatlanok minősége és a bennük rejlő potenciál garantált. A bérlés/vásárlás után pedig gyakorlatilag csak rajtunk múlik, hogy cégünk új központjából milyen gyorsan virágoztatjuk fel vállalkozásunkat, az ország szinte bármely pontján.


Otthon