Az IT Genetics Magyarország, az üzleti optimalizáláshoz technológiai megoldásokat és berendezéseket kínáló vállalat több mint 550 000 eurós árbevétellel zárta a 2023-as pénzügyi évet. "Az ügyfelek sajátosságaihoz és abszorpciós lehetőségeihez igazodó informatikai megoldások és berendezések szállítása iránti elkötelezettségünk a digitális átalakulás területén vezető szolgáltatóvá tett minket. A magyar piacon elfoglalt pozíciónk megszilárdulása elkötelezett csapatunknak és az ügyfeleinkkel kialakított szoros kapcsolatainknak köszönhető."

IT Genetics Liviu Sima

Liviu Sima, IT Genetics társalapító

A 2018-ban az ITGStore.hu e-kereskedelmi platformon keresztül elindított IT Genetics Magyarország az IT Genetics vállalatcsoport része, a Romániában 14,5 millió eurós árbevétellel rendelkező technológiai szolgáltató. Az IT Genetics Hungary a digitalizációhoz nélkülözhetetlen hardver- és szoftvermegoldások sokszínű választékát kínálja, bizonyítva hatékonyságát több iparágban, például az e-kereskedelemben, a gyártásban, a logisztikában, az egészségügyben és a gyógyszeriparban. Az IT Genetics intelligens megoldásai segítenek optimalizálni és racionalizálni a magyarországi vállalatok munkafolyamatait.

Az ITGStore.hu az ügyfelek igényeire odafigyelve, szakképzett tanácsadókon keresztül teljes körű támogatást nyújt magyar nyelven, és a B2B ügyfelek igényeihez igazodó, változatos termékkínálatot tart fenn.

Az IT Genetics Hungary célja, hogy az online kiskereskedelem piacvezetőjévé váljon a DC/POS termékszegmensben

Az IT Genetics Hungary célja, hogy a DC/POS termékek (adatgyűjtő eszközök és értékesítési pontok) területén az online kiskereskedelem piacvezetőjévé váljon, gyorsan és hatékonyan reagálva a helyi vállalatok egyedi igényeire. Egy olyan dinamikus és versenyképes piacon, mint Magyarország, a legmodernebb technológiai megoldásokkal szemben támasztott követelmények elengedhetetlenek az értékesítési folyamatok optimalizálásához és a vásárlói élmény javításához. A DC/POS megoldások és berendezések, például vonalkódolvasók, címkenyomtatók és készletgazdálkodási rendszerek kulcsfontosságúak az üzleti műveletek racionalizálásában és a termelékenység növelésében. Az IT Genetics Hungary továbbra is személyre szabott berendezéseket és szolgáltatásokat kínál, biztosítva, hogy minden vállalat részesüljön a versenyképesség megőrzéséhez szükséges technológiákból.

"Célunk, hogy a legmodernebb DC/POS termékek és személyre szabott szolgáltatások változatos kínálatával meghódítsuk a magyar online kiskereskedelmi piacot, hogy a dinamikus gazdasági környezetben minden vállalkozás sikerét és versenyképességét biztosítsuk."

Adriana Arhire, az IT Genetics Magyarország vezérigazgatója

Az IT Geneticsről:

A 2007-ben alapított IT Genetics professzionális informatikai megoldásokat kínál romániai, magyarországi, bulgáriai, spanyolországi és olaszországi vállalatok számára. A vállalat küldetése az üzleti élet digitalizálása, megfizethető technológiai és integrált hardver- és szoftvermegoldások, tanácsadás és technikai támogatás nyújtása a folyamatok optimalizálásához.

Az IT Genetics 17 éves tapasztalata során digitalizációs projekteket hajtott végre különböző iparágakban, mint például a kiskereskedelem, HoReCa, szállítás, logisztika, gyártás, gyógyszeripar és egészségügy, oktatás és bankszektor, az ügyfelek sajátosságaihoz és abszorpciós lehetőségeihez igazított megoldásokkal.

A neves gyártókkal, például a Zebra, Brother, Honeywell, Datalogic, Metter, Elo, Star Micronics, SATO és másokkal való partnerségek lehetővé teszik az IT Genetics számára, hogy élvonalbeli technológiákat kínáljon. Az ügyfelek számára előnyös a gyors szállítás, a 15 napos visszaküldési politika, a dedikált ügyfélszolgálat, a szakértői technikai támogatás, a lízingfinanszírozás és az App Store és a Google Play áruházban elérhető ITG Store mobilalkalmazás.