Az utazás kérdése mindig a legelsők között van, ha esküvőről, leány- vagy legénybúcsúról van szó. Ez természetesen lehet akár egy szülinap vagy csak egy jó buli is, de a kérdés mindig adott, azaz valahogyan oda kell jutni a helyszínre. Ha igazán stílusosan szeretnénk érkezni, akkor nincs más dolgunk, mint bérelni egy elegáns és feltűnő limuzint. Nincs is sikkesebb, mint amikor az egyenruhát viselő sofőr egy hírességnek megfelelő tisztelettel segít ki minket az autóból.

A kínálatról

Ahhoz, hogy ezt a luxus életérzést kipróbálhassuk, nincs is szükségünk másra, mint arra, hogy kiválasszuk a számunkra ideális limuzint, majd megrendeljük azt. Lássuk, hogy miből választhatunk:

- egy arany színű Chrysler 300 C, ami egy 9+1 személyes limuzin, amit egyedileg gyártottak és minden szükséges extrával felszereltek, többek között panoráma üvegtetővel

- egy fehér színű Lincoln Town Car, ami egy igazán modern 8+1 személy befogadására képes autó.

Ha igazán nagyot szeretnénk villantani, akkor a legjobb választás a Chrysler 300 C limuzin. Ez az autó gyönyörű gold glitter színben pompázik, ami legjobban napsütésben és az éjszakai fények kavalkádjában érvényesül. Talán a méretétől eltekintve ez az a tulajdonsága, ami miatt a lenépszerűbb limonak minősül mind az autósok, mind a gyalogosok körében.

Amennyiben szeretnénk, ha látnának minket, akkor nincs más megoldás, mint ki kell állni a már oly’ sokat emlegetett nyitható napfénytetőbe. Ez főleg azért fontos, mert a lesötétített ablakoknak köszönhetően nem lehet belátni a limuzinba, így senki nem tudhatja, hogy kit rejt a felbukkanó jármű.

Kialakítás és technika

A limuzin belső terét a fekete-fehér összeállítás uralja, ami a kanapé fekete színében nyilvánul meg, amivel tökéletes kontrasztot alkot a hófehér, hűtött italokat tartalmazó bárpult. Mindehhez társul egy kis izgalmas LED világítás, amiből nincs hiány a limuzin belsejében. Színes hangulatfényekkel, valamint különböző lézershow-val teszi teljessé az élményt a Partylimuzin egyedileg gyártott limoja.

Sőt, ha éppen a saját kedvenc zenénket hallgatnánk, az is megoldható, hiszen ha nálunk van pendrive-on, akkor pillanatok alatt össze lehet kötni a HiFivel, és indulhat a buli.

Az autó belső terében világít a padló, és egy érintőképernyős vezérlőpanelen keresztül tudjuk azt szabályozni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, látogass el a Partylimuzin honlapjára, és válogass kedvedre az autók közül!


Autó