MÉRLEG (Libra) szeptember 23. - október 23.

Dolgos időszakot élsz meg most. De ne bánd a sok munkát, hiszen a szorgalmadnak meg is lesz a foganatja, haszna: sok pénz áll a házhoz. DE figyelj nagyon oda, mert amire most gyűjtesz, amire sok pénzt költeni szeretnél ott csapda leselkedik Rád. Légy nagyon elővigyázatos, hogy a szorgos munkával megszerzett pénzedet nehogy eltékozold és nehogy átverás áldozata légy. Okosan olvass utána annak, amire sok pénzt szánsz most.

SKORPIÓ (Scorpio) október 24. - november 22.

Ez a mai nap nagyon sok mozgalmat ígér Neked a pénzügyek területén, nagyon komoly befektetés/üzlet van kilátásban számodra. De figyelj nagyon, mert nagyon sok kelepce is van az úton, melyre lépni szándékozol. Ne csodálkozz, hiszen a zsiványok, útonállók mindig is ott leselkedtek az út szélén és lecsaptak az áldozataikra. De Te résen leszel, figyelsz, és nem hagyod, hogy holmi csalók megtévesszenek.

NYILAS (Sagittarius) november 23. - december 21.

Ha nem vagy elégedett a testsúlyoddal az már önmagában is jó jel. Igen, az! Hiszen felismerted, tudatában vagy annak, hogy tenned kell valamit. Valóban, a fogyás egy nagyon nehéz feladat, főleg amiatt, hogy sokkal időigényesebb dolog, mint meghízni. Ahhoz, hogy egy bizonyos súlyt leadj kb. 3-szor annyi időre van szükséged, mint amennyit a hízás vett igénybe. Tehát a fogyás leginkább türelmet igényel.

BAK (Capricorn) december 22. - január 20.

Az egészségi állapotod nem túlzottan acélos most. Valahogy azt érzed, hogy mindig valami nyavaja támad Rád és valahogy egyre nehezebben tudsz teljesen kigyógyulni véglegesen. Azt azért megsúgjuk: a legtöbb egészségügyi probléma mögött valami lelki, pszichés gond húzódik, így a gyors gyógyulás érdekében a lelkedben kell rendet tenned. Engedd el a félelmedet, lazíts, pihenj! Hidd el az egészséged mindennél többet ér!

VÍZÖNTŐ (Aquarius) január 21. - február 19.

Egy pletyka terjed Rólad, úgy, hogy még lehet, hogy éppen Te nem is tudsz Rólad. Az elmúlt hetekben egy összejövetelen vagy közösségi fórumon megsértettél valakit, úgy, hogy igazán nem is vetted észre. Ez az illető, bosszújaként egy aljas pletykát terjeszt Rólad, melynek valamennyi valóságalapja van azért, de a nagy része hamis, és a sértett fél találta ki, hogy lejárasson, megleckéztessen Téged. Légy résen!

HALAK (Pisces) február 20. - március 20.

Kalandosan alakul a napokban a szerelmi életed. Végre történik valami! Azt fogod érzékelni, hogy egyre többen keresik a kegyeidet (élőben és online is) és még az sem kizárt, hogy magad is tevékenyen részt veszel abban, hogy ne csillapodjanak le körülötted a kedélyek. Ami szerencse, hogy a háttérből ügyesen tudod mozgatni a szálakat. Arra figyelj, hogy ne játssz mások érzelmeivel és ne bánts meg senkit ezzel!

A többi zodákus jegy mai horoszkópja ITT érhető el.


Ezotéria - Horoszkóp