Napi horoszkóp 2021. január 12. (kedd) 

KOS (Aries) március 21. - április 20.

Ha anyagi gondok miatt aggódsz és szorongsz, ne tedd. A legtöbb egészségügyi probléma épp emiatt van, hogy szorongunk, aggódunk, félünk a jövő bizonytalanságától. De Neked nincs miért aggódnod, hiszen szorgalmas, becsületes ember vagy. Ha nyitott szemmel jársz (és tedd ezt!), akkor meglátod, szembejön egy kiváló pénzügyi megoldás. Sőt, talán még otthonról sem kell kimozdulnod, mert online lehetőség vár Rád.

BIKA (Taurus) április 21.- május 21.

Ne hagyd magad felbosszantani ma se élőszóban sem pedig virtuálisan. Valahogy ma jobban megtalálnak Téged a kötekedő, vérszívó emberek, de Te kapcsold be azonnal a „szeretetpajzsodat”. Mert a kötekedő, szurkálódó, gonoszkodó emberek elleni legjobb ellenszer nem más, mint a KEDVESSÉG. Mikor valaki Rád támad próbáld ki! Kérdezz vissza kedvesen, hogy: „Bocsánat, miben tudok Önnek segíteni?”

IKREK (Gemini) május 22.- június 21.

A mai napod többségében olyan dolgokkal töltöd majd, melyeket a „nemszeretem, de muszáj megcsinálni” kategóriaként szoktunk emlegetni. Hidd el, ilyen mindenki életében van, nincs olyan ember a világon, aki megúszhatja az időnként kellemetlen dolgok elvégzését. Csak a hozzáállásodon múlik, hogy mindezt bosszankodva, vagy mosolygósan teszed. Ha tudatosan végig gondolod: mosolygósan sokkal kellemesebb.

RÁK (Cancer) június 22. - július 22.

Mikor a Facebook-ot megnyitod és szokásodhoz híven végiggörgeted az ismerőseid posztjait egy meglepő dolgot fogsz észrevenni. Megdöbbensz, még a lélegzetvételed is megáll a meglepetéstől. Az ismerősöd által posztolt fotó kiveri Nálad a biztosítékot és úgy érzed, valami kemény beszólással el kell mondanod véleményedet. De mielőtt hagyod, hogy a düh átvegye az uralmat okos leszel: „elmész te a fenébe” - és kilépsz az oldalról.

OROSZLÁN (Leo) július 23. - augusztus 23.

A mai napon sok minden összecsaphat a fejed fölött és emiatt talán kissé idegesnek, enerváltnak érezheted magad. Lehetséges, hogy látogatók érkeznek Hozzád, vagy nagyobb feladatra készülsz, vagy a családodban szaporodtak meg túlságosan a teendők. A lényeg, hogy róbálj meg úrrá lenni a helyzeten, pihenj, lazíts, mert ha túlságosan feszült maradsz, akkor a helyzet egyre rosszabb lesz. Nyugi!

SZŰZ (Virgo) augusztus 24. - szeptember 22.

Ha egyedülálló vagy, a bolygók jelzése szerint a munkádnak köszönhetően találkozol valakivel, aki fellobantja benned a lángot. De régen is volt ilyen tűz benned! Ez a valaki nem olyan, mint a többi partnered volt: Ő valahogy más. Különleges a megjelenése és a személyisége pedig kifejezetten jó hatással van Rád. Na és a humora!!! Az valami eszméletlen, sohasem lehet mellette unatkozni. Lassan közelíts felé, nehogy elijeszd!

A többi csilagjegy mai horoszkópja ITT olvasható.

A FRISS horoszkóp mindig ITT van.


Ezotéria - Horoszkóp Kultúra